Jacek - Wto 08 Mar, 2011 stop kórwa stop ja stop jebie stop
to wszystko lepsze od żartów Rybsona koma600 - Wto 08 Mar, 2011 Siemanoitr 911 - Wto 08 Mar, 2011 [quote="misiek86electro"]Nie wiem czy kiedy kolwiek awansuje na kolor ale szary zawsze bedzie dla mnie nowym. Kiedy ja bylem początkujący na forum przy przywitaniu wymagaliście wiecej danych a teraz "dobry" i juz wszyuscy sa przyjęci z otwartymi rękami
mało tego jeszcze sie nie przywitali a juz kupie sprzedam jest opanowane
100% zgoda!!!Faktycznie coraz bardziej otwarte to forum, ale wiosna idzie więc kochajmy się
misiek86electro my szaraki musimy trzymać się razem, jeszcze kiedyś nabierzemy kolorów
Witam, nowych i...zapraszam do działu SPRZEDAM bo mam dwa fajne hatche do przytulenia iQ - Wto 08 Mar, 2011 Ejjjj dlaczego byl edit posta?? Teraz nie wiem z czego Jacek sie smieje Jacek - Wto 08 Mar, 2011 iQ, przeczytaj stronę wcześniej. mnie bawi wszystko M - Wto 08 Mar, 2011
iQ napisał/a:
Ejjjj dlaczego byl edit posta?? Teraz nie wiem z czego Jacek sie smieje
edit to było dodanie do już istniejącego, nic nie straciłeś Jakarti - Wto 08 Mar, 2011 misiek i cala reszta do kufy nedzy
CZY JESTES U SIEBIE CZY U KOGOS?
zdaje sie, ze jestes tu juz jakis czas wiec tak samo ponosisz odpowiedzialnosc za kształt forum jak reszta. nie sledzimy kazdego tematu od deski do deski.. jesli chcesz sie dowiedziec wicej to napisz zeby napisali wiecej
swieżaki witac sie zdaniami zlozonymi
dla Twojej wiadomosci Misiek - osoby nowe nie moga pisac w dziale sprzedam/kupie a jak mogą to cos sie spsulo.misiek86electro - Wto 08 Mar, 2011 Jakarti, z natury jestem nieśmiały
Wychodze z założenie że zmiana koloru to mega awans co daje większy szacunek, co skutkuje nie olewniem Twoich wypowiedzi czy też większym zainteresowaniem ze strony czytającego
Nie ujmując nikomu....Cartoon - Wto 08 Mar, 2011 Witam wszystkich nowych a w szczególności właściciela ST, którego widzę tu już drugi raz Jacek - Wto 08 Mar, 2011 misiek86electro, ja ostatnio zmieniłem kolor misiek86electro - Wto 08 Mar, 2011 wiem... czytam Twoje posty i szanuje Cie (bez lizania dupy)iQ - Wto 08 Mar, 2011
misiek86electro napisał/a:
bez lizania dupy
wszystko przychodzi z czasem Bonczek - Wto 08 Mar, 2011
iQ napisał/a:
wszystko przychodzi z czasem
Mówisz po zmianie koloru? zrzut iQ - Wto 08 Mar, 2011 Anonymous - Wto 08 Mar, 2011 Siema nowi ! Jak chcecie sie wkupić nasz laski