hehehe, taką eMkę klepie ibiza w dieslu zrobiona na 190 kucy
i co obudziłeś się zlany potem? to tylko sen...CHRZANEK - Czw 04 Wrz, 2008
szymlorek napisał/a:
to te merce i to bmw jest dla drecha i to bidnego drecha bo teraz drech na topie ma e46
Szymlor w 90% masz racje.
Ale ta eMka która wkleiłem wygląda na stan kolekcjonerski i szczerze mówiąc myślę że pomimo tego że wyglada podobnie do 525 którymi jeżdżą chłopcy z grójca to jednak to jest klasyk przez duże K (jak kurwa).
Strick - ja tez love mercefons ale E500 to chodzi porównywalnue z Golfem STF'a (ja widziałem, Rasta widział i chyba Marceli) poza tym E500 = automat ZAWSZE.
A M5 to po prostu M5 i nawet jezeli faktycznie klepie ją ibiza TDi to ja i tak chce taka mieć - jako obiekt kolekcjonerski.Loko - Czw 04 Wrz, 2008 Mnie chyba z pośród eMek najmniej kręci właśnie ta m5 o ile można powiedzieć, ze jaka kolwiek bmw ze stajni M mnie mało kręci , ale na pewno zdecydowanie bardziej leży mi M3 e-30, kolejny okaz w pl:
http://www.allegro.pl/ite...m3_klasyka.htmlstrick - Czw 04 Wrz, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Strick - ja tez love mercefons ale E500 to chodzi porównywalnue z Golfem STF'a (ja widziałem, Rasta widział i chyba Marceli) poza tym E500 = automat ZAWSZE.
Ogolnie Merc to raczej automat, tylko najsłabsze wersje maja manuale
Myalałem,z e bedzie szybszy troche, ale i tak pokochał bym go CHRZANEK - Czw 04 Wrz, 2008
odpowie mi ktoś odnośnie tych rzeczy o które pytałem w związku z Clio 182?
bo jednak chciałbym wiedzieć, czy jest w nim podnośnik, albo zestaw naprawczy, bo w bagażniku niczego takiego nie znalazłem...Loko - Czw 04 Wrz, 2008
Czy to nie jest "Cecotto" ?? ?? ??
Straszny hajs za to śpiewają
Strick - 190 EVO2 miało manual
Cecotto były tylko czerwone, niebieskie i srebrne, ten ma zderzaki jak w wersji sport evolution, ale to też nie jest ta wersjastrick - Czw 04 Wrz, 2008
to niestety nie jest takie proste... nie znalazłem bo go chyba usunięto...
strick napisał/a:
on wspominał o tym ze ma zestaw naprawczy, ale wolał by miec jakis zapas, bo jak by cos sie stało...
no tak... czyli jak jest zestaw naprawczy to chyba nie ma podnośnika...
lipa... Greg - Czw 04 Wrz, 2008 Chyba ma podnosnik z tego co pamiętam Mick - Czw 04 Wrz, 2008
Greg napisał/a:
Chyba ma podnosnik z tego co pamiętam
łer? he?Gotti - Czw 04 Wrz, 2008 Jaja sobie robicie? dwie strony o podnośniku?!Misiek_lbn - Czw 04 Wrz, 2008
Gotti napisał/a:
i co obudziłeś się zlany potem? to tylko sen...
nie no proszę Cię, jak bym na własne oczy nie widział, to bym nie pisał tego...Mick - Czw 04 Wrz, 2008
Gotti napisał/a:
Jaja sobie robicie? dwie strony o podnośniku?!
a Ty jaja sobie robisz pisząc takiego posta?
dwie strony, bo nikt nie odpowiedział w takiej formie jakiej oczekiwałem.Gotti - Czw 04 Wrz, 2008 Ale po co pisać o takich gównach? do instrukcji sobie zajrzyj bo niedługo będziemy pisać o zmianie koła i jakiego najlepiej podnośnika używać. Nie dziwię się że nie możesz znaleźć auta skoro zajebistym problemem jest znalezienie rzeczy której używa się raz na 10 lat