nie no proszę Cię, jak bym na własne oczy nie widział, to bym nie pisał tego...
nijak ma się przednionapędowy śmietnik do takiego auta, patrząc chociaż na suche dane fabryczne m5 więc to ze ktośgdzieśkiedyśmożenigdy nic nie wnosi.dzik - Czw 04 Wrz, 2008
Mick napisał/a:
odpowie mi ktoś odnośnie tych rzeczy o które pytałem w związku z Clio 182?
bo jednak chciałbym wiedzieć, czy jest w nim podnośnik, albo zestaw naprawczy, bo w bagażniku niczego takiego nie znalazłem...
Na 99% tylko zestaw naprawczy. 182 nie ma wneki na kolo i mial luzem zestaw naprawczy w bagazniku.CHRZANEK - Czw 04 Wrz, 2008
dzik napisał/a:
182 nie ma wneki na kolo
No jasne Przecież miał podwójną luśnię...
Ech Mick... Ty to byś nawet chłodnicy szukał w maluchu... albo 5tego biegu Gotti - Czw 04 Wrz, 2008 ... albo opiekacza do lodów Mick - Pią 05 Wrz, 2008 tak dla mnie to jest ważne, czy samochód posiada takie gówna,
Wiem, że koła zapasowego nie ma - idiotą nie jestem.
Gotti chuj Ci do tego dlaczego nie kupiłem jeszcze samochodu.
dziękuję za uwagę i za odpowiedzi
wiecej głosu nie zabiorę w tej kwestiiMick - Pią 05 Wrz, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Ech Mick... Ty to byś nawet chłodnicy szukał w maluchu... albo 5tego biegu
a właśnie mój maluch miał chłodnicę
a piąty bieg robią w bielsku białej do malucha
i jak Ci? 106 - Pią 05 Wrz, 2008 ....i podobno lecie sobie wtedy 180 km/h
grondal na rajdzie subaru mowil ze brakuje mu piatki na spadaniach Mick - Pią 05 Wrz, 2008
106 napisał/a:
....i podobno lecie sobie wtedy 180 km/h
grondal na rajdzie subaru mowil ze brakuje mu piatki na spadaniach
te skrzynie nie były i nigdy nie bedą homologowane...
ale widziałem już taką skrzynie, koszt z tego co pamiętam wiele lat temu to około 2500 zł.206 Gti - Pią 05 Wrz, 2008 Michał, Michał...
Clio 182
CTR
206 RC
Kupił byś w końcu to 147 GTA i tyle.......Vlodarsky - Pią 05 Wrz, 2008
Tani sprzecik do poupalania lub zakatowania Vlodarsky - Pią 05 Wrz, 2008 qrde czemu ja teraz nie mam pieniędzy było by auto do KJS Anonymous - Pią 05 Wrz, 2008 A czemu ja nie mam? miałbym już trzecią 106 Mick - Pią 05 Wrz, 2008
206 Gti napisał/a:
Michał, Michał...
Clio 182
CTR
206 RC
Kupił byś w końcu to 147 GTA i tyle.......
Adam, gdyby nie to, że przeraża mnie ten silnik i troche się osłuchałem o ich awaryjności, to pewnie byś mnie przekonał... bo naprawde cholernie ładny jest ten samochód.
a tak to widzisz bujam sie bo szukam czegoś dwu litrowego...
a clio ma dosyć koni w rozsądnej cenie...
tylko ta chujowa pozycja za kierownicą... Rudello - Pią 05 Wrz, 2008 bez przesady.. w pugu jest gorsza...
Ale zreszta co za problem, montujesz kubeł i po kłopocie