hej
Jakbyś szukał jakiś info odnośnie fiatów mocnych , uderzaj do k-marta. Skarbnica wiedzi, człowiek legenda pod-genewskich wsi. Some say że nie wciąga kleju, on go pije ...
to prawda, na perłowo raz..wogóle całe HH to piękna inicjatywa: eksperci, kumple, przyjaciele, jak nie ruchałeś to jest zbiórka na dziwexona dla zioma, prawie za darmo można dostać nowe felgi (jeszcze zależy jakie macie ET), można poruchać na sucho całkiem fajnie..no i wogóle jest ok!Janusz - Śro 09 Mar, 2011
Jacek napisał/a:
prawie za darmo można dostać nowe felgi (jeszcze zależy jakie macie ET)
kurde to akurat prawda, ale wtedy trzeb je kupić, no wiesz od kogo ?? Jakarti - Śro 09 Mar, 2011 trzeba to wrzucic w O NAS Gaydek - Śro 09 Mar, 2011
Janusz napisał/a:
no wierz od kogo ??
że co qarwa? Janusz - Śro 09 Mar, 2011
Gaydek napisał/a:
Janusz napisał/a:
no wierz od kogo ??
że co qarwa?
mógłbyś nie przerabiać postów k-mart - Śro 09 Mar, 2011
Michał napisał/a:
złowiek legenda pod-genewskich wsi
ej! ja jestem z drugiej strony!misiek86electro - Śro 09 Mar, 2011
kornat napisał/a:
Witam Wszystkich!
Już się tu kiedyś witałem ale moje konto zostalo usunięte pewnie dlatego że za mało spamowałem
Zarejestrowalem się ponownie bo jest sporo info o różnych pojezdzawkach a w tym sezonie mam zamiar wpaść na kilka
pzdr
zakupiłeś moze niedawno tego fiata ??
jest biały i sprzedawal sie w kielcach ?kornat - Czw 10 Mar, 2011
misiek86electro napisał/a:
zakupiłeś moze niedawno tego fiata ??
jest biały i sprzedawal sie w kielcach ?
punto mam od 2006r. teraz zmieniłem silnik na 1.6 16v od stilo + turbo + vems itd itp pod koniec marca pierwsze odpalenie Jacek - Czw 10 Mar, 2011 uważaj..pamiętaj o przepisach BHP!misiek86electro - Czw 10 Mar, 2011 Anonymous - Sob 12 Mar, 2011 Witam serdecznie.
Milo powitac wielbicieli hothatchy, malych i zwinnych zamiataczy miejskich misiek86electro - Nie 13 Mar, 2011 cześć piona!kosmita - Nie 13 Mar, 2011 Cześć
Poprosimy zdjęcie siostry Gaydek - Nie 13 Mar, 2011 czołem Bart - Nie 13 Mar, 2011 kolanem