ale mistrz hehehehe
pamiętam ten czas !! KarQ - Śro 14 Kwi, 2010
Misiek_lbn napisał/a:
panowie, pytanie mam
.
.
.
.
kupił auto tydzień temu, nagle coś popsuł i chce oddać
A Ty chciałeś mi go sprzedać, ale bym Cię lubił Misiek_lbn - Śro 14 Kwi, 2010 PieQt, jak narazie koleś nie odzywa się, więc może działa albo przeszło mu, ale dzięki
KarQ, a ja mogłem wiedzieć ze tydzień po sprzedaży straci iskre Anonymous - Śro 14 Kwi, 2010
Misiek_lbn napisał/a:
KarQ, a ja mogłem wiedzieć ze tydzień po sprzedaży straci iskre
Bez zbędnych efektów i fajerwerków.Jakarti - Czw 15 Kwi, 2010 nasza klasa na legalu tutaj:
http://www.iplex.pl/
a eksperyment da sie gdzies znalezc?Bonczek - Czw 15 Kwi, 2010 Jest na peb.pl, jak się komuś nie chce rejestrować mogę wieczorem podrzucic linki.bizon - Czw 15 Kwi, 2010 http://wiadomosci.onet.pl/2155445,11,item.htmlJakarti - Czw 15 Kwi, 2010 zgadzam sie ze wszystkim co w artykule ale:
1) Banki zablokowały konta, bo żony nie mają pełnomocnictw do kont osobistych - bez komentarza - oczywiscie mowiac o ludziach a nie bankach
2) bede okrutny.. dlaczego ktos ma dostac specjalna rente - takich rodzin w Polce jest duzo wiecej i oni nie dostaja kasy..
3) wdowie po Januszu Krupskim, kierowniku Urzędu ds. Kombatantów i Osób Represjonowanych, który zginął w katastrofie, przyjaciele przynoszą od niedzieli jedzenie
starodawny model rodziny? maz wydziela kase? zona nie ma konta?
ehhh..
i zaraz burza bedzie martin.h - Czw 15 Kwi, 2010 Kuba, zgadzam się z Tobą w 100%. Oczywiście teraz nagle znajdą się pieniądze na renty i zapomogi. Szkoda, że nie ma tych pieniędzy dla rodzin tragicznie zmarłych górników czy ofiar katastrofy Targów Katowickich.M - Czw 15 Kwi, 2010 Ciekawe czy bylibyście tacy prawi i mądrzy gdybyście musieli powiedzieć prosto w twarz tym ludziom.
Wiem ze fajnie jest pisać takie rzeczy siedząc wygodnie i pierdząć w fotel.
Każdej osobie która w wyniku tragedii straci srodki do zycia nalezy sie pomoc - ale pisanie o tej 'sprawiedliwosci' w taki sposob kojarzy mi sie z gruboskurnością i brakiem uczuć ludzkich.Jakarti - Czw 15 Kwi, 2010
eM napisał/a:
'sprawiedliwosci' w taki sposob kojarzy mi sie z gruboskurnością i brakiem uczuć ludzkich
dlatego powiedzialem, ze bede okrutny.
poza tym:
od kiedy sprawiedliwosc jest czyms uwarunkowana? chyba wszyscy, ktorym ginie glowny zywiciel rodziny powinni byc potraktowani tak samo. to jest sprawiedliwosc. jakby to zginal ktos z mojej rodziny to bym chcial kasy ile sie da ale nie bylo by to sprawiedliwe. to normalne..M - Czw 15 Kwi, 2010 Kuba nie chce mi sie o tym gadac, wybaczPiTT - Czw 15 Kwi, 2010 uważam że każdej rodzinie się należy wsparcie, oczywiście adekwatne do obowiązujących zasad
nie orientuję się w tym, ale zakładam że rodzina posła ma zapewnioną rentę
prezydenta tak samo
pracownikom boru i pilotom także
chyba nie mówimy tutaj o przyznawaniu jakiś specjalnych budżetów na pomocy tym konkretnym politykom?
pamiętacie ostatni temat ze zmarłym Polakiem w Egipcie
rodzina i znajomi musieli zrobić zbiórkę żeby sprowadzić ciało do PL
czemu rząd nie ma przewidzianego budżetu właśnie na takie drastyczne wypadki
obywatel kraju ginie daleko od domu, wg. mnie państwo powinno zapewnić godziwy powrótM - Czw 15 Kwi, 2010 Bo nasze 'Państwo' jest do dupy - mówie o aparacie biurokratycznym.
Dlatego musimy isc i glosować.