przyzwyczajaj się do forum Anonymous - Czw 17 Mar, 2011 Witam wszystkich...Bart - Czw 17 Mar, 2011 jesteś z branży xxx?martin.h - Czw 17 Mar, 2011 W takim razie to ktoś od Ryby Anonymous - Czw 17 Mar, 2011 Z fryzjerstwem nie mam nic wspólnego, ale za to sprowadzam lakiery VHT...k-mart - Czw 17 Mar, 2011
urbanxxx napisał/a:
lakiery VHT...
chyba VHS masz na mysli....Anonymous - Czw 17 Mar, 2011 No jak będziesz nalegał to na pewno dla ciebie dam rade załatwić...Yarko - Czw 17 Mar, 2011
urbanxxx napisał/a:
Z fryzjerstwem nie mam nic wspólnego, ale za to sprowadzam lakiery VHT...
btw mam jasny dywan z IKEA w domu, jak polakieruje go tym VHT do dywanów to nie będzie się tak brudził ?k-mart - Czw 17 Mar, 2011 Zastanwia mnie tylko, kto dzisiaj jeszcze lakieruje VHS'y.Anonymous - Czw 17 Mar, 2011 Brudzić się to on chyba zawsze będzie, tylko że jak będzie ciemniejszy to będzie to mniej widoczne.Bonczek - Czw 17 Mar, 2011 Jarek tylko jest problem bo dywan razem z farbą musisz upiec w piekarniku, a na bank nie masz takiego, żeby się zmieścił.Bart - Czw 17 Mar, 2011 co to jest lakier VHT?Anonymous - Czw 17 Mar, 2011 Tylko wrinkle do pokryw zaworowych, które pozostawiają chropowatą strukturę wsadzają do piekarników. Natomiast Vinyl Dye schnie jak normalna farba. Jak ktoś ma jakieś pytania to na PW proszę.k-mart - Czw 17 Mar, 2011 Z tym ciezko, u nas tylko Jacek i Bonczek potrafia obslugiwac PW.