Hehhe znowu te lewackie bojowki wydumały cos takiego PiTT - Nie 12 Lis, 2006 PiS
Przyszli i Spier....li
a teraz
Przeproście i Spier....cie
M - Nie 12 Lis, 2006 Wspolczuje Ci Pitt PiTT - Nie 12 Lis, 2006
eM napisał/a:
Wspolczuje Ci Pitt
eM jeszcze trochę i zostaniesz jedynym przedstawicielem HH w Polsce... bo wszyscy spier... za granicę
[ Dodano: Nie 12 Lis, 2006 ]
ale nie rozmawiajmy w tym dziale o polityce bo szczerze mówiąc szkoda o tym gadać
najważniejsze żebyśmy nie musieli się wstydzić na nasz kraj i będzie ok. :564:Loko - Nie 12 Lis, 2006 Em ja widze w tobie ogromne pokłądy agresji, powinieneś zapisać się na jakiś box, albo inne sporty walki Jak gosć coś odwala to już na pewno czarnuch, jak coś z polityka to już komuniści, lewusy, agenci SB Niemy - Nie 12 Lis, 2006 dokladnie tak
M - Nie 12 Lis, 2006 A mnie denerwuje ze wklejacie takie populistyczne gowna ...
Ktos rzuci haslo "kaczor to ch..." i juz wszyscy powtarzaja jak te malpki.
Nikt sie z was nie zastanawial skad sie to bierze?
Pamietacie taki plakat "zapluty karzeł reakcji"
Ja sam chce wyjechac w przyszlym roku ale dlatego ze nie mam ochoty przez 40lat odpracowywac kredytu tylko wole 3 lata gdzie indziej.
Proponuje ustalic ze nie wklejamy na hothatchu zadnej tresci politycznej aby nie psuc
dobrej atmosfery.
Chlopaki. Mamy tu swoja pasje, swoje auta - zostawmy tak jak jest.Niemy - Nie 12 Lis, 2006 halo halo nie kazdy "powtarza jak te malpki"
tylko ludzie maja juz tego serdecznie dosc jak kazdy kolejny rzad jest gorszy od poprzedniego, a ten co mamy teraz to juz kompletna klapa, warcholstwo i wiesniactwo
jestesmy prawie czterdziesto milionowym panstwem lezacym w centrum europy, wstapilismy do UE i co? z wszystkich nowoprzyjetych panstw mamy najslabiej rozwijajaca sie gospodarke!! szok ale jesli sie spojrzy kto jest za to odpowiedzialny to sam sie dziwie zemamy jakikolwiek wzrost gospodarczy, w polsce mamy najbiedniejsze obszary calej UE a te glaby nie wykorzystuja nawet polowe przyznanych nam dotacji i subwencji :553:
do tego jak jestesmy postrzegani za granica, juz nie raz uslyszalem we Francji,Belgii,Holandii ze wspolczuja nam tych 2 blizniakow i calego rzadu, niektorzy ludzie znali nazwisko Leppera i Giertycha a nie znali odpowiednich ministrow w rzadzie swojego panstwa!!
nie chodzi mi tutaj czy popieram ta czy inna partie, chodzi o nasz kraj i co sie z nim dzieje...
to fakt, polityka zawsze byla jedna wielka kontrowersja, a gdzie 2 polakow tam 3rozne stanowiska i z tego powodu mozemy calkiem odpolitycznic nasz forum aby nie bylo niepotrzebnych spiecM - Nie 12 Lis, 2006 Szanuje twoje poglady i nie odpowiadam.
Tak jak powiedzialem. Zostawmy polityke poza tym forumstrick - Nie 12 Lis, 2006
Jakarti napisał/a:
gdzie jakis karabin zeby ich rozstrzelac..
Jaka załatw i dlamnie to Ci pomoge Dariano - Nie 12 Lis, 2006 Wogole nie mam pytan do gosci palacych gume :570: :570:
przeciez to jest totalnie kurwa bez sensu :569:Loko - Nie 12 Lis, 2006 Palenie gumy to największa atrakcja polskiego tuningu