To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [F1] Kubica i F1 2009

lenny - Pon 28 Kwi, 2008

anjas napisał/a:
jak synek to Robert, jak dziewczynka to Kubica

to był mój tekst anjasek.. gdybym Cie nie lubił to byśmy się sądzili.. nie ma totamto:)

anjas - Pon 28 Kwi, 2008

lenny napisał/a:
to był mój tekst anjasek.. gdybym Cie nie lubił to byśmy się sądzili.. nie ma totamto:)

no kurde... jeśli to był Twój tekst, to znaczy że mi go zabrałeś, bo wymyśliłem go własnogłownie!!!
No, trochę wzorowałem się na na dowcipie o Robercie Gadosze ;)

No dobra, wpadliśmy na to równolegle, niech będzie :D

anjas - Pon 28 Kwi, 2008

Kurde, zrobiłem śledztwo, bo już zacząłem mieć wątpliwości co do pochodzenia tego tekstu. Proszę bardzo, tu padł po raz pierwszy (3 post od góry):
http://forum.hothatch.org...er=asc&start=60

No! :D

Michał - Wto 29 Kwi, 2008

hehehehe
szerlok :D

lenny - Wto 29 Kwi, 2008

o_O
to znaczy że jestem schizolcem :wall:

caly czas się chwaliłem że to ja wymyśliłem...:)

Anonymous - Wto 29 Kwi, 2008

:lol:
anjas - Śro 30 Kwi, 2008

lenny napisał/a:

to znaczy że jestem schizolcem

caly czas się chwaliłem że to ja wymyśliłem...:)

to już nie odkręcaj :)
Masz prawa autorskie na używanie tego tekstu jako swojego :D

Anonymous - Czw 08 Maj, 2008

ma ktos u nas felgi enkei?

McLaren has finally got to the bottom of the cause of Heikki Kovalainen's huge crash during the Spanish Grand Prix two weeks ago.

Engine partner Mercedes-Benz's racing chief Norbert Haug has told German publications that the left front wheel rim broke due to a production error.

It had already emerged that the brand new wheel in question had only turned a few laps out of the box before it failed.

"A Formula One rim is very complicated and comprises of several different alloys. Something has apparently gone wrong," he is quoted as saying by Bild newspaper.

McLaren's wheels are externally produced by the Japanese supplier Enkei, who are believed to now be reviewing the production and testing practices for its F1 products.

The German magazine Auto Motor und Sport reports that the wheels fitted to Lewis Hamilton's car at Barcelona were from a different Enkei batch.

Maciek - Czw 08 Maj, 2008

Teraz chyba nikt. Kiedyś enkei sprzedawali w gtec.com.pl. Koła na stronie mają kozackie :D
ps - Pią 09 Maj, 2008

Kto by tam patrzyl na wyniki treningow....

ale Robson 12 po pierwszym

http://www.formula1.com/r.../2008/791/6504/

michool_vt - Pią 09 Maj, 2008

2 trening : kubica szosty, webber rozbił fura
fydi - Pią 09 Maj, 2008

autoklub.pl napisał/a:
Niestety, rano nie spędziłem zbyt dużo czasu na torze z powodu drobnego problemu technicznego, związanego z tylnym zawieszeniem - powiedział Robert Kubica po pierwszym dniu treningów w Istanbul Park. - A zatem musieliśmy przenieść poranną pracę na popołudniowy program. Wykonaliśmy tylko cztery przejazdy, pracując nad oponami i set-upem. Mamy jeszcze trochę kłopotów ze zbalansowaniem samochodu, ale przetestowaliśmy kilka opcji set-upu, które teraz przeanalizujemy i wybierzemy najlepszą. Jestem pewny, że jutro będzie dobrze.

- Problem polega na tym, że opony nie nagrzewają się wystarczająco szybko - komentował Nick Heidfeld. - Długie przejazdy nie były złe. Jak tylko opony zaczynają pracować, jest OK, lecz nagrzewanie opon trwa zbyt długo. Musimy teraz nad tym popracować.

- Nie mogliśmy dzisiaj wykonać całego zaplanowanego programu - przyznał Willy Rampf. - Stało się tak dlatego, że z jednej strony zmieniały się warunki pogodowe, a z drugiej Robert miał mechaniczny problem z tylnym zawieszeniem samochodu podczas pierwszej sesji. Po południu już wszystko grało. Skoncentrowaliśmy się na porównaniu opon, dokonaliśmy również kilku zmian w set-upie. Teraz powinniśmy przeanalizować dane, aby znaleźć najlepsze ustawienie na ten wymagający tor. W sobotę i niedzielę ma być sucho.

Grand Prix Turkish Free Praktice 1 Highlights ładnie się kręcą i bokami chodzą :D to chyba głównie jeden zakręt jest

Stacho - Sob 10 Maj, 2008

Coś nie bangla bolid Kubicy jak trzeba :/
kubas - Sob 10 Maj, 2008

eee spoko luzik :) sesja treningowa nic nie znaczy :) Zobaczymy jak bedzie w kwalifikacjach :)
Stacho - Sob 10 Maj, 2008

Ja mam nadzieje że będzie lepiej ;)