szymlorek - Pon 16 Kwi, 2007 HAHA HAHA HAHA Lupo zostaje zgwincone- zestaw leży już w domku, cieszę się jak głupol saxorulez - Pon 16 Kwi, 2007 U mnie w firmie był niedawno dziwny gość:
Rudello - Wto 17 Kwi, 2007 szymlorek a jaki gwint kupiles??szymlorek - Wto 17 Kwi, 2007 H&Ra znalazłem
Narazie oprócz fajnej naklejki i wygrawerowanego napisu nic więcej o nim powiedzieć nie moge Niestety nie jest to topowy model i regulowana jest jedynie wysokość a wraz z nią twardość co za tym idzie niestety nie można wszystkiego z osobna ładnie dopasowac pod siebie, ale dobre i to co jest Rudello - Wto 17 Kwi, 2007 ja ma gwint PowerTech tez z regluacjia wysoksci ale bez twardosci, i nie narzekam. jak bardzo chcesz go obnizyc?szymlorek - Wto 17 Kwi, 2007 Na obniżeniu aż tak strasznie mi nie zależy, auto ma być w 100% uzyteczne, fajnie byłoby móc podjechać pod krawężniki etc. Gdyby przy okazji zrobił się troche twardszy taki bardziej gokartowy żeby mieć więcej frajdy i mniej strachu w zakretach byłoby super, myśle żepujdzie -40mm czyli taką standartową wartość.
Jak bardzo obniżonego masz golfa?Rudello - Wto 17 Kwi, 2007 -50Anonymous - Wto 17 Kwi, 2007
saxorulez napisał/a:
mnie w firmie był niedawno dziwny gość:
co robil u CIebie JOHNNY????saxorulez - Śro 18 Kwi, 2007 składał zyczenia wielkanocne anjas - Śro 18 Kwi, 2007 a pocałowałeś go przy jajku?saxorulez - Śro 18 Kwi, 2007 nie.. pogłaskałem po grzywceAnonymous - Pią 20 Kwi, 2007 PGO is a French coachbuilder who created a retro roadster inspired by Porsche.
This beautiful Speedster II is powered by mid transverse mounted 2 liter, 4 cylinder engine, 4 valves per cylinder and 138 hp. This “retro” car gets from 0 to 62 mph in 7 seconds. This is a good thing for a “oldie”.
For this presentation PGO covered the Speedster II with 300,000 little shiny crystals. But not any crystals… Swarovski crystals!
czy ktoś sie orientuje ile kosztuje nadwozie do saxo VTS ???
Ewentualnie czy duzo trzeba żeby zaadaptować takie ze zwykłego na VTSa ???
Nadwozie może być z przegrodą lub bez
Najważniejsze zeby bylo bez zgnilizny.
Kolor nie ma znaczenia bo i tak bylo by do lakierowania.
U mnie niestety nie ma co łatać, a tylne nadkola to trzymają się tylko tej wykladzinki w bagażniku.
Myslałem o swapie bebechów do AXa - ale musiałbym kupić i zarejestrować drugie auto a to sa jakieś tam koszty.
Szukam jakiegos rozsadnego rozwiazania - a nie chce sprzedawać bo poza blachami cała reszta jest naprawde super.
Więc czy ktoś wie ile kosztuje nadwozie do saxo??? (moze być przedni pas do wymiany) Ja strzelam że ok 1500Pln.
Dobrze mysle czy raczej nie ???Michał - Wto 24 Kwi, 2007 nie wiem ile kosztuje nadwozie, ale musze cie zmartwić. Czytałem gdzies na forum www.sax-p.com jak koles wlasnie przekładał listwy z vts/r'a do zwyklego. Ile on sie z tym jebau ... straaaaaaaaaaasznie długo to trwało, i troche zachodu . Nie wiem czemu tak było właśnie ale strasznie to wygladało na fotach.