a że tak spytam... Ptaszek to gdzie on jeździ Corollą WRC ? w KJSach ?
Rallycross, GSMP. Ale ostatnio coraz rzadziej to auto opuszcza garaż.
Skąd takie wnioski ?Tomcat - Wto 09 Mar, 2010 a kto mu coś takiego serwisuje ?kubas - Wto 09 Mar, 2010 prawie zawsze w toruniu na mini maxie jest Tomcat - Czw 11 Mar, 2010 Mały przykład jak się NIE powinno jeździć po torze w Tychach
ładnie ładnie, widzialem na żywo, stalem przed zakretem na ktorym tak pięknie poszles w zielone kubas - Czw 11 Mar, 2010 Wydech grubyyyyyyyy Fajnie się składasz do zakrętasów !k-mart - Czw 11 Mar, 2010 mistrz wyscig jest! Cartoon - Czw 11 Mar, 2010 Dobrze strzela!! Są marchewy? Przem_106 - Czw 11 Mar, 2010 Tomcat na jakich gumach jechałes te Tychy?Tomcat - Czw 11 Mar, 2010 Dzięki za miłe słowa, ale i tak uważam że jechałem huyowo
Marchewy podobno są, ale wydech jest z dupy i trzeba zrobić nowy.
Przem_106 przejazd nr1 jechałem na zimówce Pirelli Snowcontrol (czy jakoś tak), a nr 2 i 3 na nieocenionej, jedynej w swoim rodzaju, polecanej przez kubasa i eM'a - Toyo T1R M - Czw 11 Mar, 2010 heheheh Tomcat, ja mam t1r w hondzie jako opony na trasę i radzą sobie dobrze kubas - Czw 11 Mar, 2010
Tomcat napisał/a:
na nieocenionej, jedynej w swoim rodzaju, polecanej przez kubasa i eM'a - Toyo T1R
to już wiesz czemu wypadłeś w zielone Tomcat - Czw 11 Mar, 2010
eM napisał/a:
heheheh Tomcat, ja mam t1r w hondzie jako opony na trasę i radzą sobie dobrze
tożto przeca mówie że dobra jest a tak zupełnie poważnie to jak narazie większych zastrzeżeń do niej nie mam, a temperatura jak na letnią gumę była raczej niska, więc wydaje się być ok.
kubas napisał/a:
Tomcat napisał/a:
na nieocenionej, jedynej w swoim rodzaju, polecanej przez kubasa i eM'a - Toyo T1R