qbus - Nie 28 Kwi, 2013 Rozmawialem z Markiem wczoraj... kompletny brak zrozumienia z pilotem/opisem... uslyszal ze nastepnym zakretem mial byc szybki lewy... inaczej sie to nie moglo skonczyc przy takim tempie, to i tak kolejny raz szczescie dopisalo ze fura cała. Może sie to przegryzlo przed Wisla i teraz bedzie juz tylko lepiej
Good luck.GeKo - Nie 28 Kwi, 2013 qbus, 5 postów wyżej to przecież miałeś napisane .qbus - Nie 28 Kwi, 2013 Tam oj...siema - Nie 28 Kwi, 2013 Szkoda, że Maras znowu z przygodami. On to taki nasz Kubica Marek23 - Nie 28 Kwi, 2013 No porażka z tym wylotem. Ogólnie źle popatrzyłem na trasę a propo tego co powiedział pilot i czekałem na 4+ L, a tu był zacisk w prawo. Clio idzie do zyda, muszę się nad soba zastanowić. Dla mnie rajdy na zasadzie wożenia się nie mają sensu. Ale wiadomo,że trzeba dojeżdżać. Na pewno bedzie trochę gratów do cliówki do kupienia...Bad-i - Pon 29 Kwi, 2013 Obys się tylko nie poddawal.
Chyba ze sprzedaż Clio oznacza przesiadkeMarek23 - Pon 29 Kwi, 2013 Bede wypozyczal samochod.106 - Pon 29 Kwi, 2013 o wygode i czas chodzi?
....bo ostatnie nieukonczone rajdy raczej nie wynikly przez problemy technicze
z samochodemMarek23 - Pon 29 Kwi, 2013 O koszty utrzymania takiego auta. I o wygode.
Poza tym,, chcialbym miec w aucie lepszy zawias i mocny reczny. A te 2 rzeczy to juz konkretna inwestycja.
Dzwony z mojej winy, bez 2 zdan, ale tak czy owak za malo startuje by oplacalo mi sie trzymac auto.Bad-i - Pon 29 Kwi, 2013
Marek23 napisał/a:
O koszty utrzymania takiego auta. I o wygode.
Poza tym,, chcialbym miec w aucie lepszy zawias i mocny reczny. A te 2 rzeczy to juz konkretna inwestycja.
Dzwony z mojej winy, bez 2 zdan, ale tak czy owak za malo startuje by oplacalo mi sie trzymac auto.
A policzyles sobie ile będzie Cię kosztowało wypożyczalnie?
Ja sam sprawdzalem 3-4 opcje i nie ma bata żebym wyrzucal tyle kasy w błoto.
Tyle co dasz za wypożyczenie za dwa rajdy to będziesz miał AP i Ohlinsa.
Aha, moja kalkulacja wypożyczania była liczona ze będziesz bez dzwonów.
Zapytaj Domzale ile go wyszła Świdnica jak zmielil skrzynię w Clio.rundi - Pon 29 Kwi, 2013 Uważam podobnie jak Badi ale mielismy już okazję z Markiem osobiście o tym porozmawiać.Marek23 - Pon 29 Kwi, 2013 Ja sobie to wszystko policzylem i wedlug mnie wynajmowanie wychodzi prawie tak samo.
Nie bede nikogo do moich racji przekonywal.
Jest filmik z rajdu:
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.beBad-i - Pon 29 Kwi, 2013 Marek a możesz przedstawić swoje kalkulacje? Nie chodzi o przekonywanie ale chciałbym zobaczyć jak to liczysz.
Jazda ładna, na 15"Ce?GeKo - Pon 29 Kwi, 2013 Też jestem ciekaw, bo mam podobne wrażenia jak Badi i Rundi.Marek23 - Wto 30 Kwi, 2013 Start w RPP:
- przygotowanie auta do rajdu, jakies czesci + robota 2000zł
- opony 2000zł
- serwis na rajdzie 1000zł
- paliwo rajdówka 500zł
- dojazd busa 800zł
- noclegi i jedzenie 700zł
To jest okolo 7000, jak sie jedzie gdzies dalej. Ceny podalem i tak dosc niskie, amortyzacje auta po rajdzie tez biore na siebie. No i nadal jade autem na bilstienie, seryjnej skrzyni i bez rekawa. Za to samo moge wypozyczyc na luzie vti, ktore nie bedzie wolniejsze. Albo troche dolozyc i poleciec clio z 2brally na klowce i proflexie. I nie musze sie przejmowac calym procesem przed rajdem.