ICE - In Car Entertainment - [GRY] Swiateczne strzelanko w CS
KonradMK - Czw 02 Gru, 2010 wcześnie kończycie, jak emeryci.M - Czw 02 Gru, 2010 Dzisiaj gramy?
Kondziu będziesz?KonradMK - Czw 02 Gru, 2010 po 22 możekubas - Czw 02 Gru, 2010 ja jestem, po 22 jadę poupalać...M - Czw 02 Gru, 2010 178.36.186.5
Ja już upalałem więc mogę pograć bizon - Czw 02 Gru, 2010 i znowu sie spoznilem, ide obejrzec sons of anarchy bizon - Nie 05 Gru, 2010 cos dzis?M - Nie 05 Gru, 2010 Chyba że ktoś postawi serwer, ja mam spaloną drugą płytę główną w ciągu dwóch tygodni bizon - Nie 05 Gru, 2010 dobrze idziesz M - Nie 05 Gru, 2010 To jest jakieś fatum, w tym pomieszczeniu bezobjawowemu uszkodzeniu uległy dwie płyty główne, dwa routery, jeden miernik dość drogi, AFR i emulator chipów.
Łącznej wartości wszystko około 2 klocków. Zastanawiam się jaki to ma związek że mam okno 30 metrów od przekaźnika GSM orange i tp - na sąsiednim budynku.KonradMK - Nie 05 Gru, 2010 o ziom, to co się musi dziać w twojej głowie jak to gówno nadaje? ja bym się wyprowadził, zawsze mnie przerażały takie instalacje w pobliżu.Michał - Pon 06 Gru, 2010 M - Pon 06 Gru, 2010
KonradMK napisał/a:
o ziom, to co się musi dziać w twojej głowie jak to gówno nadaje? ja bym się wyprowadził, zawsze mnie przerażały takie instalacje w pobliżu.
No kuwa mówie Ci, siedze sobie a w myślach ciągle "tvn kłamie, ryży to kutas" i inne takie.
KonradMK - Pon 06 Gru, 2010
M napisał/a:
KonradMK napisał/a:
o ziom, to co się musi dziać w twojej głowie jak to gówno nadaje? ja bym się wyprowadził, zawsze mnie przerażały takie instalacje w pobliżu.
No kuwa mówie Ci, siedze sobie a w myślach ciągle "tvn kłamie, ryży to kutas" i inne takie.
Więc to pewnie nadajnik wRodzinie M - Pon 06 Gru, 2010 Nie wątpliwie,
ostatnio kupowałem czapkę i trochę dłużej się zatrzymałem przy kudłatym berecie...