Bad-i - Czw 20 Sty, 2011 w sumie nie ważne, ani On ani Niesiołowski nie pomogą mi wykrecic lepszego czasu od 106go na GT5. Dlatego ide po pada PiTT - Czw 20 Sty, 2011 Niesioł to trzepnięty zatwardzały katol, jak on mnie wkoorwiał za czasów aws'u
teraz jest całkiem zabawny i czasami gada z sensemBad-i - Czw 20 Sty, 2011
PiTT napisał/a:
Niesioł to trzepnięty zatwardzały katol, jak on mnie wkoorwiał za czasów aws'u
teraz jest całkiem zabawny i czasami gada z sensem
To skonczony debil i cham, widziales jak wylacza mikrofon ??
Z sensem to on moze 1% czasu mowi.PiTT - Czw 20 Sty, 2011
Bad-i napisał/a:
PiTT napisał/a:
Niesioł to trzepnięty zatwardzały katol, jak on mnie wkoorwiał za czasów aws'u
teraz jest całkiem zabawny i czasami gada z sensem
To skonczony debil i cham, widziales jak wylacza mikrofon ??
Z sensem to on moze 1% czasu mowi.
z sensem = jedzie po pisie dzik - Pią 21 Sty, 2011 Bad-i dobrze podkresla, szefa partii. Chamstwo niesiolowskiego nie jest obsesja jarka, ale nie moze tez zdominowac reszty partii rzadzacej. Gdyby jarek mial w sejmie 50% to bylaby katastrofa, caly rzad zdominowy przez osobiste problemy i kompleksy jednego idioty.M - Pią 21 Sty, 2011 Dzik cytujesz Niesioła?
akurat odszkodowania nikomu bym nie żałował
to jest zupełnie inny temat i nawet nie powinien być poruszany publicznie
+
agrii(d)
ale 250tys to jakas kpina ze strony rzadu. No ale w sumie premier powiedzial juz 30 razy "biore za wszystko pelna odpowiedzialnosc". Nie wiadomo co to znaczy, ale widac to powinno Rodzinom wystarczyc.
W przypadku innych katastrof linie lotnicze wyplacaja kwoty o zero lub dwa wieksze...Yarko - Pią 21 Sty, 2011 a ja akurat będę żałował, bo są to moim zdaniem bardzo wysokie odszkodowania, wypłacane ze skarbu państwa czyli min. z naszych podatków ( głównie ? )
poza tym 250k pln na każdego członka rodziny + każdego z rodziców, czyli zazwyczaj ponad 1mln zł, co daje nam najmarniej 100 mln zł ze skarbu państwa.ps - Pią 21 Sty, 2011 panstwo spi.erdolilo - panstwo placi. Dla mnie to proste.PiTT - Pią 21 Sty, 2011 nie taką kasę wywala się w błoto, więc liczenie kasy poszkodowanym rodzinom jest zwyczajną pożywką dla tabloidów i ludzi żądnych tanich wrażeń
nie wiem czy mają dostać 250k czy 2.5mln
nie mi to ocecniać
zresztą ogólnie jestem na pełną odpowiedzialnością państwa w tego typu sprawach
czy to katastrofa samolotu czy też utraty zdrowia przez zaniedbania służby zdrowiaBad-i - Sob 22 Sty, 2011 pytanie dlaczego Panstwo jak spyerdoli inne rzeczy to tez tyle nie wyplaca ????
Dla mnie to jeden wielki skandal - jezeli PO to poprze to mojego glosu nigdy wiecej nie zobacza.martin.h - Sob 22 Sty, 2011 Niestety/stety sprawa odszkodowań to największy skandal III RP, tyle tylko że nikt o tym głośno nie powie.
Ja rozumiem, że odszkodowanie powinny rodziny dostać, aczkolwiek nie w takiej wysokości. Spójrzcie ile dostają górnicy, ofiary MTK czy inne ofiary nieszczęśliwych wypadków.
Jak to mówią "śmietanka" ze "śmietanką" zawsze się dogada