M - Pią 29 Paź, 2010 martin.h - Pią 29 Paź, 2010 Bad-i - Pią 29 Paź, 2010 koowa jestem za jak najszybszoa prywatyzacja szpitali. Jestem w 4 szpitalu zeby zrobic mlodemu usg. To jak juz sie prawie udalo to lekarz z jedyna maszyna pojechal na badanie przy lozku. Ja pierdole cala polska - najlepsze jest to ze i tak juz wydalem 300 M - Pią 29 Paź, 2010
Bad-i napisał/a:
koowa jestem za jak najszybszoa prywatyzacja szpitali. Jestem w 4 szpitalu zeby zrobic mlodemu usg. To jak juz sie prawie udalo to lekarz z jedyna maszyna pojechal na badanie przy lozku. Ja zepsuc lub uciekać cala polska - najlepsze jest to ze i tak juz wydalem 300
Ha! A pamietasz jak się upierałeś przy tym że służba zdrowia musi być państwowa?
Mówiłem Ci.Bad-i - Pią 29 Paź, 2010
M napisał/a:
Bad-i napisał/a:
koowa jestem za jak najszybszoa prywatyzacja szpitali. Jestem w 4 szpitalu zeby zrobic mlodemu usg. To jak juz sie prawie udalo to lekarz z jedyna maszyna pojechal na badanie przy lozku. Ja zepsuc lub uciekać cala polska - najlepsze jest to ze i tak juz wydalem 300
Ha! A pamietasz jak się upierałeś przy tym że służba zdrowia musi być państwowa?
Mówiłem Ci.
Moze byc Państwowa jjak nie bede za to płacił. A dzisiaj zaplacilem, bylem w 5 szpitalach, spedzilem 4 godziny w samochodzie a i tak duzo sie nie dowiedzialem .
Serio ja bym do Polskiego szpitala sie nie polozyl :9M - Pią 29 Paź, 2010 Jak to się zmieniają poglądy jak problem dotyka nas samych
Z socjalisty w liberałaBad-i - Pon 01 Lis, 2010
M napisał/a:
Jak to się zmieniają poglądy jak problem dotyka nas samych
Z socjalisty w liberała
absolutnie nie zrozumiales tonu mojej wypowiedzi. Ja za usluge placilem ale nadal dotknela mnie strefa biurokracji. Jezeli bym jezdzil za free to wtedy moge spedzic tak 5 godzinPiTT - Pon 01 Lis, 2010 dla mnie to jest paranoja
wszyscy płacimy spore składki ubezpieczeniowe a gdy chcemy skorzystać z pomocy lekarskiej to okazuje się że trzeba płacić albo czekać kilka m-cy M - Pon 01 Lis, 2010
Bad-i napisał/a:
M napisał/a:
Jak to się zmieniają poglądy jak problem dotyka nas samych
Z socjalisty w liberała
absolutnie nie zrozumiales tonu mojej wypowiedzi. Ja za usluge placilem ale nadal dotknela mnie strefa biurokracji. Jezeli bym jezdzil za free to wtedy moge spedzic tak 5 godzin
Nie chce mi się pisać - ręce opadają M - Pon 01 Lis, 2010
PiTT napisał/a:
dla mnie to jest paranoja
wszyscy płacimy spore składki ubezpieczeniowe a gdy chcemy skorzystać z pomocy lekarskiej to okazuje się że trzeba płacić albo czekać kilka m-cy
Wiesz ile się za komuny czekało na telefon?
Nie bez związku jest fakt iż pańśtwowa służba zdrowia to socjalistyczny artefakt który należy wytępić.
Program pewnej partii która rządzi w Polsce od trzech lat napisał/a:
5. Polska zdrowa
Polska zasługuje na sprawny, sprawiedliwy i solidarny system ochrony zdro-
wia. Polacy – na prawo do godności w chorobie.
Jedynym sposobem na zmianę bardzo złej sytuacji w służbie zdrowia jest po-
ważna reforma. Dzięki reformom proponowanym przez Platformę Obywatelską
system opieki zdrowotnej stanie się efektywniejszy:
poprawi się jakość i dostępność usług medycznych,
podstawowe leki będą tańsze,
wzrosną zarobki personelu medycznego.
Nasz program adresujemy zarówno do pacjentów, jak i lekarzy oraz pielęg-
niarek. Jest on równocześnie panaceum na indolencję obecnego rządu i lata
zapóźnień w tej dziedzinie.
I co ? I gówno.M - Pon 01 Lis, 2010 Uwaga. Oszołomski tekst - nie czytać
http://pokazywarka.pl/b8zr7z/Bart - Pon 01 Lis, 2010 nie czytamM - Pon 01 Lis, 2010 dajesz! nie czytasz !
PiTT - Pon 01 Lis, 2010 można nie lubić tańca z gwiazdami, ale żeby aż tak byś sfrustrowanym?
a tak na marginesie, niezbyt polityczne, ale wrzucam tu
http://wiadomosci.onet.pl...,wiadomosc.html
i od razu trafny komentarz:
jedni apelują o pieniądze na operację ratującą życie a inni o wypoczynek pod..
żaglami. Czy to bezczelność czy głupota ???
zgadzam się z tym!M - Pon 01 Lis, 2010 Prawda bywa frustrująca - to fakt.