Bad-i - Nie 12 Cze, 2011 Jak znajdziesz to wrzuc fotki lub filmik ogryzka i zawaday. Ja niestety moge tylko korzystac z netu na tel i sie nudzeGeKo - Nie 12 Cze, 2011 o karwa, to mu niespodziankę zrobiła mógł jechać na metę byłoby pewnie szybciej 106 - Nie 12 Cze, 2011 bad-i - zawada byl juz wczoraj na autoklubie
http://www.rajdy.v10.pl/V...skim,62200.html
ogryzka nie widzialem
nowocien na mecie ostatniego odcinka... gratulacje
bąk tez na mecie... z silnikiem od mojego tunera (2B) ... chyba nawet na pudle
w klasie astryJacek - Nie 12 Cze, 2011 uuuu...szkoda Bad-i - Nie 12 Cze, 2011 Kurde jestem poza domem a na iphonie nie moge tegO otworzycJacek - Nie 12 Cze, 2011 rolka w lesie dwa razy przez dach...w sumie i tak jak na prędkość i ilość drzew to mega szczęście bo zatrzymał się na środku drogiMarek23 - Nie 12 Cze, 2011 Zawada to jakaś pomyłka... Ile mozna dzwonić.Bad-i - Nie 12 Cze, 2011
Marek23 napisał/a:
Zawada to jakaś pomyłka... Ile mozna dzwonić.
Zawada zapierdala to trzeba mu oddac, a dzwoni dwa razy na kazdy wygrany rajd w rppMarek23 - Nie 12 Cze, 2011
Bad-i napisał/a:
Zawada szybko leci to trzeba mu oddac, a dzwoni dwa razy na kazdy wygrany rajd w rpp
Sorry,ale to żadna sztuka iść o życie i wyje.bać.Kamill - Nie 12 Cze, 2011 Chyba mu ogień z okolic kolektora poszedł w ostatniej sek filmu.qbus - Nie 12 Cze, 2011 jestesmy na mecie, 3 w n2, druga petla z przygodami ale szczesliwie bez konsekwencji. Blat mistrz! Takie czasy na r888Jacek - Nie 12 Cze, 2011 Gratulacje!!!Bad-i - Nie 12 Cze, 2011
Marek23 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Zawada szybko leci to trzeba mu oddac, a dzwoni dwa razy na kazdy wygrany rajd w rpp
Sorry,ale to żadna sztuka iść o życie i wyje.bać.
Mareczku widze ze ambicja i zlosc sportowa jest, to sie ceni. chcialbym mimo tylu dzwonow wygrac rpp jak Zawada. Dla mnie chlopak jest szybki i tyle. Pytanie czy on ma talent czy tylko bogatych rodzicow jak siemankoMarek23 - Nie 12 Cze, 2011
Cytat:
Mareczku widze ze ambicja i zlosc sportowa jest, to sie ceni. chcialbym mimo tylu dzwonow wygrac rpp jak Zawada. Dla mnie chlopak jest szybki i tyle. Pytanie czy on ma talent czy tylko bogatych rodzicow jak siemanko
Bad-i, jeszcze napisz,ze Zawada to talent,a siemanko rzemieslnik
A gdzie Zawada pokazał szybkość? Wyjmuje ośkę w RSMP? Nie.
Wygrał RPP. Nie, tylko dwa rajdy, a na wszystkich innych był poza drogą. szybki to jest na przykład Nowocień,który po takiej przerwie klepie chłopaków masakrycznie. Zawada od małego niby jeździ wszystkim co ma koła i jakoś na razie non stop wylatuje.
Wielu kierowcó wygrało 1-2 rajdy w RPP i jakoś się o nich nie mówiło,że są mega talentami.
A o Zawadzie niekórzy tak mówią. W takim razie pytam, gdzie pokazał ten talent?Bad-i - Nie 12 Cze, 2011 Poczekajmy rok... Mysle ze zawada ma wieksze szanse na objechanie chuchaly niz chuchala kajetanowicza. Zreszta juz go kilka razy objechal. Dla mnie zawada ma wieksze szanse na sukces niz chuchala, nie zaleznie od wielkosci talentu