To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - Wlasnie widzialem fajny film

Anonymous - Śro 25 Wrz, 2013

Nędzne to elisium jest strasznie
PiTT - Czw 26 Wrz, 2013

obejrzalem "only god forgives"
nie kazdemu przypadnie do gustu, ale ma taki klimat ze ja yebe, dla mnie mistrz kino
muza dodatkowo ryje beret
polecam jak ktos ma dosyc kinowych hitow ;)

Rasputin - Czw 26 Wrz, 2013

PiTT napisał/a:
nie kazdemu przypadnie do gustu, ale ma taki klimat ze ja yebe, dla mnie mistrz kino

+1

Qukie - Pią 04 Paź, 2013

ja ostatnio obejrzałem 'London Boulevard' sympatyczny film i mogę śmiało polecić w przeciwieństwie do nowego supermana czyli 'Man of Steel' - dno totalne
NBL - Sob 05 Paź, 2013

PiTT napisał/a:
obejrzalem "only god forgives"

oglądałem - dobre :faja:

Bonczek - Nie 06 Paź, 2013

M napisał/a:
Polecam Millersów - komedia odmóżdźa i jest mega śmieszna.

+1

Wczoraj obejrzałem Invention of lying - film ukazuje świat w którym dopiero co główny bohater, fajtłapa jako pierwszy wymyśla kłamstwo - dobrze się zaczyna, fajny pomysł, ale ogólnie film nudny ;)

Michał - Śro 09 Paź, 2013

rabarbar napisał/a:
Nędzne to elisium jest strasznie

Obejrzałem. Podobne zdanie

Co mi się podobało - ładny font w napisach końcowych ( taka troche helvetica )

Co mi się nie podobało - wbudowane napisy japońskie które trochę przesłaniały mi nasze polskie.

M - Wto 15 Paź, 2013

Gravity
Warto?

PGmaster - Wto 15 Paź, 2013

Warto dla widokow (3D). Poza tym taki lekko nudnawy.
kosmita - Wto 15 Paź, 2013

George Clooney ginie na koniec filmu ?
anjas - Wto 15 Paź, 2013

i tak i nie
M - Wto 15 Paź, 2013

Na imdb ma ten film kosmicznie wysoką ocenę, obawiam się jednak kiepskiego filmu gdzie ocena wynika z efekciarstwa. Poczekam jeszcze na oceny - troche mi szkoda 70PLN, wole iść do planetarium 3d z dzieckiem a film obejrzeć na okularkach w domu :faja:
bizon - Wto 15 Paź, 2013

Mnie się Gravity bardzo podobał.
Symbolika, przesłanie, film z trescią. Do tego piękne ujęcia, znakomite operowanie kamerą i obrazem, jakkolwiek to nazwać. Efekty specjalne to tylko dodatek. Dźwięk również znakomity (a nawet jego brak).
Przebieg całego filmu to sceny wyciszenia, różnych rozmów, przemysleń, po czym minuty napięcia - czy im się uda? I tak w kółko.
Dla mnie znakomita produkcja, znacząco wyróżniająca się z kinowej papki. Sandra Bullock grała bardzo dobrze, Clooney ma zabawną rolę, można się kilka razy posmiać.
Zdaję sobie jednoczesnie sprawę, że film nie jest dla każdego, będą tacy, co wyjdą w połowie filmu.

M - Wto 15 Paź, 2013

Jak bizą pisze że dobre to idę :)
bizon - Wto 15 Paź, 2013

Odkładam 70 zeta na przelew na wszelki wypadek ;)