To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Sciganie trochę inaczej :-)

faldzip - Czw 29 Maj, 2014

bizon napisał/a:
a czy ktoś zwrócił uwagę na wyszukiwarkę? :)

chodzi Ci, że Ędward Ącki jeszcze się nie zapisał?

bizon - Czw 29 Maj, 2014

ta ;)
rasta - Czw 29 Maj, 2014

No to ja się pochwalę. Zaliczyłem kolejny maraton na rolkach. :D Był to mój drugi maraton w życiu i pierwszy w tym roku. Była to impreza RollerCup, która odbywała się w Warszawie na Al. Ujazdowskich. Wystartowałem bez kompletnego przygotowania. Fakt, że zakupiłem amatorskie rolki do speeda, ale przejechałem na nich wcześniej raptem 20 km więc tyle co nic. Z wyniku jestem zadowolony bo się znacznie poprawiłem. Dystans 43 km pokonałem w czasie 1:41:14 co dało mi 67 miejsce w klasie open mężczyzn i 14 miejsce w kat M3 (>30 lat). :rotfl: Sam dystans maratoński udało mi się pokonać w czasie 1:39,xx co było moim założeniem.

Są już plany na kolejne starty :D

anjas - Czw 29 Maj, 2014

a dlaczego nie masz numerka?
Kenet - Czw 29 Maj, 2014

Ktoś tu jedzie nielegala! :>
rasta - Czw 29 Maj, 2014

Numerek ze spodni spadł jak na drugim winklu wyebałem w barierki i się nimi nakryłem :rotfl: Nie ograłem panczenów, to w ogóle nie skręca :/

A number miałem zacny:

rasta - Nie 08 Cze, 2014

Zrobiliśmy w weekend 120 km na rolkach, pora iść spać ;D
PieQt - Pon 09 Cze, 2014

Rasciak musisz miec tak zbudowany tylek, ze chodakowska zazdrości :rotfl:

Dla mnie rolki i łyżwy to zło

Vlodarsky - Pon 09 Cze, 2014

PieQt napisał/a:
Dla mnie rolki i łyżwy to zło

Ja raz się pochwaliłem, że jeździłem to mi Marek23 zabronił. No i już nie jeżdżę :)

Będą wyniki jak tak dużo jeździsz Raściak... oj będą :)

Przem_106 - Pon 09 Cze, 2014

To i ja się pochwalę. Trzeci w życiu start w PPMNO na 50-tę i pierwsze pudło! Czas dupy nie urywa (8:15), ale była szansa na zwycięstwo. 2 błędy nawigacyjne spowodowały 1,5g straty. Pogoda w sobotę pod Mińskiem Mazowieckim też nie rozpieszczała :)

Vlodarsky - Pon 09 Cze, 2014

Gratulacje !!!!!!!! Jesteś wielki Przemek :)

Ja po malutkuuuuuuuu wracam do jakiejś tam formy...

zefir - Śro 11 Cze, 2014

Aloha,

mam zapytanie, ktoś biega z zegarkiem gps w półmaratonach/maratonach?

co polecacie? wiele osob smiga w 310XT tylko ja bym sie skłaniał ku nowszym modelom 220/620, macie jakies doswiadczenia z tymi zegarkami?

pP - Czw 12 Cze, 2014

a po co Ci zegarek z gps? :) boisz sie, że się zgubisz? zainwestuj kasę w dobre buty a jak już masz (tak zakładam) to przepij :)
zefir - Czw 12 Cze, 2014

nie pije :)

po to mi zegarek z gps bo nie chce juz z telefonem biegac plus miec jakies dane z treningi , ostatnio mi takie rzeczy pomagaja i dosyc dobry mam progres

pytam kto używa? a nie na co mam wydawać kase Pepik :D

Vlodarsky - Pią 13 Cze, 2014

ja nie używam - Warszawa