chodzi Ci, że Ędward Ącki jeszcze się nie zapisał?bizon - Czw 29 Maj, 2014 ta rasta - Czw 29 Maj, 2014 No to ja się pochwalę. Zaliczyłem kolejny maraton na rolkach. Był to mój drugi maraton w życiu i pierwszy w tym roku. Była to impreza RollerCup, która odbywała się w Warszawie na Al. Ujazdowskich. Wystartowałem bez kompletnego przygotowania. Fakt, że zakupiłem amatorskie rolki do speeda, ale przejechałem na nich wcześniej raptem 20 km więc tyle co nic. Z wyniku jestem zadowolony bo się znacznie poprawiłem. Dystans 43 km pokonałem w czasie 1:41:14 co dało mi 67 miejsce w klasie open mężczyzn i 14 miejsce w kat M3 (>30 lat). Sam dystans maratoński udało mi się pokonać w czasie 1:39,xx co było moim założeniem.
Są już plany na kolejne starty anjas - Czw 29 Maj, 2014 a dlaczego nie masz numerka?Kenet - Czw 29 Maj, 2014 Ktoś tu jedzie nielegala! rasta - Czw 29 Maj, 2014 Numerek ze spodni spadł jak na drugim winklu wyebałem w barierki i się nimi nakryłem Nie ograłem panczenów, to w ogóle nie skręca
A number miałem zacny:
rasta - Nie 08 Cze, 2014 Zrobiliśmy w weekend 120 km na rolkach, pora iść spać PieQt - Pon 09 Cze, 2014 Rasciak musisz miec tak zbudowany tylek, ze chodakowska zazdrości
Dla mnie rolki i łyżwy to złoVlodarsky - Pon 09 Cze, 2014
PieQt napisał/a:
Dla mnie rolki i łyżwy to zło
Ja raz się pochwaliłem, że jeździłem to mi Marek23 zabronił. No i już nie jeżdżę
Będą wyniki jak tak dużo jeździsz Raściak... oj będą Przem_106 - Pon 09 Cze, 2014 To i ja się pochwalę. Trzeci w życiu start w PPMNO na 50-tę i pierwsze pudło! Czas dupy nie urywa (8:15), ale była szansa na zwycięstwo. 2 błędy nawigacyjne spowodowały 1,5g straty. Pogoda w sobotę pod Mińskiem Mazowieckim też nie rozpieszczała Vlodarsky - Pon 09 Cze, 2014 Gratulacje !!!!!!!! Jesteś wielki Przemek
Ja po malutkuuuuuuuu wracam do jakiejś tam formy...zefir - Śro 11 Cze, 2014 Aloha,
mam zapytanie, ktoś biega z zegarkiem gps w półmaratonach/maratonach?
co polecacie? wiele osob smiga w 310XT tylko ja bym sie skłaniał ku nowszym modelom 220/620, macie jakies doswiadczenia z tymi zegarkami?pP - Czw 12 Cze, 2014 a po co Ci zegarek z gps? boisz sie, że się zgubisz? zainwestuj kasę w dobre buty a jak już masz (tak zakładam) to przepij zefir - Czw 12 Cze, 2014 nie pije
po to mi zegarek z gps bo nie chce juz z telefonem biegac plus miec jakies dane z treningi , ostatnio mi takie rzeczy pomagaja i dosyc dobry mam progres
pytam kto używa? a nie na co mam wydawać kase Pepik Vlodarsky - Pią 13 Cze, 2014 ja nie używam - Warszawa