Jak rozgrywane są później takie sytuacje, każdy naprawia swoje we własnym zakresie?
Dokładnie tak. Niestety dla co poniektórych.roj - Pon 14 Paź, 2013 nie lubię moralizować ale jednak średnio bezpieczne są takie wyścigi nie znając stanu mechanicznego innych samochodów i stanu psychicznego ich kierowców. w szczególności jadąc bez klatki. A prędkości nawet na ułężu są wystarczające żeby ktoś się wbił do połowy innego samochodu. Stf - Pon 14 Paź, 2013 Wczoraj bylo to podkreslane mocno przed upalaniem. Bezwzgledny zakaz wyprzedzania w zakrecie. Dla mnie temat oczywisty.Pirania - Pon 14 Paź, 2013 Roj, dlatego niektórzy siedzą w domu i graja w NFSa a postali sie bawiąwas79 - Pon 14 Paź, 2013 wow Anonymous - Pon 14 Paź, 2013
Pirania napisał/a:
Roj, dlatego niektórzy siedzą w domu i graja w NFSa a postali sie bawią
+1Stf - Pon 14 Paź, 2013 Gdyby jednak obaj kierowcy pojezdzili online w jakiejs lidze to do zdarzenia by nie doszlo bo zachowanie 2w wymusza wiedze co sie dzieje dookola. Jednak w tym przypadku reguly sa inne. To nie wpp co podkreslali organizatorzy. Zakaz to zakaz i kierowca bmw powinien poniesc kare.kamil - Pon 14 Paź, 2013 dlatego ja odpadam z takich zabaw - niestety mam bezpiecznik w głowie i RR nie kęci mnie.Pirania - Pon 14 Paź, 2013 Ciekawe czy z premedytacją zignorował możliwość spotkania się z innymi autami w zakręcie czy dał popis braku przewidywania zdarzeń.
Wygląda jakby był zaskoczony pojawieniem się nagle Morsa zza innego autapoziek - Pon 14 Paź, 2013
Pirania napisał/a:
Kolejny raz pierdzielicie te same farmazony, że w real to jadą faceci z jajami i inni patrzą się w monitor.
Foka już chyba drugi raz oberwała prawda ? Zdaje się, ze na Ułężu była kiedyś podobna sytuacja ?
Trzymam kciuki, żeby budy nie trzeba było prostować.
No i oczywiście trzymam kciuki za kolejny występ w Real roj - Pon 14 Paź, 2013
Pirania napisał/a:
pewnie, niektórzy nawet po mieście w sporym ruchu robią takie wyścigi i też innych uważają za siusiumajtów siędzących w domu
..a że czasami komuś coś się staniePirania - Pon 14 Paź, 2013 Poziu, a Ty kiedy startujesz Słonko
No i było, i co z tego, nikt przecież nie płacze tylko wkalkulowuje to o czym napisał Roj w tą zabawępoziek - Pon 14 Paź, 2013
Pirania napisał/a:
Wygląda jakby był zaskoczony pojawieniem się nagle Morsa zza innego auta
Mógł być bo z tego co widzę, Rasta dociął ten zakręt jak nikt inny.poziek - Pon 14 Paź, 2013
Pirania napisał/a:
Poziu, a Ty kiedy startujesz Słonko
Wolę wyjść na miasto i poszukać wrażeń. Obic komuś ryja, sam dostać po gębie - większa frajda niż Real ze chłoptasiami z przerośniętym ego.Kamill - Pon 14 Paź, 2013
poziek napisał/a:
Pirania napisał/a:
Poziu, a Ty kiedy startujesz Słonko
Wolę wyjść na miasto i poszukać wrażeń. Obic komuś ryja, sam dostać po gębie - większa frajda niż Real ze chłoptasiami z przerośniętym ego.