HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
M - Śro 29 Lut, 2012 Policzyłem i jest 17 osób związanych z klubem także zliczamy punkty z Poznania do naszego amatorskiego pucharku pum - Śro 29 Lut, 2012
siema napisał/a:
M, można by powoli zacząć myśleć o kwestii pomiaru czasu, tj. opcji przegrywania zapisanej trasy pomiędzy urządzeniami (warto by było, by wszystkie laptimery jechały na jednej, a pamiętasz że ostatnio z tym mieliśmy jakiś problem).
zdajesz sobie sprawę, że na Poznaniu jeździsz w kółko i 3m w jedną albo w drugą stronę nie ma znaczenia? Byle ustawić start/metę w miarę prostopadle. przy okazji można po całej imprezie na spokojnie to poprzestawiać...
to że ci się gps gubi w lesie na ułężu to nie znaczy że ci źle czas na Poznaniu złapie.
kończę wydumki bo mnie i tak na liście nie ma.M - Śro 29 Lut, 2012 Chodzi o zasady Pum Ścigamy się na jednej mapieKenet - Śro 29 Lut, 2012 Ja sobie wgram ten Poznań co zaczynałem w GTR Evolution Pirania - Śro 29 Lut, 2012 Ja pierdzielę, niby tacy wszyscy wyluzowani i z dystansem, a jak przychodzi co do czego
Alex, stwierdziłam bolesny fakt, trzymam kciuki za kolegę i kończę, pożyjemy zobaczymy ..
Pum, wiesz o co chodzi M - Śro 29 Lut, 2012 Pirania poproszę o odpowiedź na pytanie siema - Śro 29 Lut, 2012 O dokładność czasu na GPS się nie martwię. Bardziej chodziło mi właśnie o dokładność zapisu trasy. Ja jeszcze pokombinuję z mocowaniem odbiornika.
A pomysł z kartą całkiem słuszny. Powinien zadziałać- zrobię jeszcze testy, bo nie pamiętam dlaczego mój symbian był wtedy obrażony na plik odebrany via bluetooth.pum - Śro 29 Lut, 2012
siema napisał/a:
O dokładność czasu na GPS się nie martwię. Bardziej chodziło mi właśnie o dokładność zapisu trasy. Ja jeszcze pokombinuję z mocowaniem odbiornika.
bo powklejam zaraz to co zarejestrowałem na poprzednim Poznaniu. działa to ok nie kombinujta jak konie pod górę...siema - Śro 29 Lut, 2012 Chciałem mieć rozwiązanie uniwersalne, na Ułęż i Kielce także. Ale spoko, już nic nie kombinuję... M - Śro 29 Lut, 2012 Pum ma skłonności apodyktyczne
Zapis toru trasy potrafi być bylejaki w sensie jeździ na boki ale najważniejsza jest jak już pisano - bramka i ustrzelenie na niej czasu, bramka powinna być 3x szersza niż szerokość toru - takie moje doświadczenie.pum - Śro 29 Lut, 2012
M napisał/a:
Pum ma skłonności apodyktyczne
Gaydek - Śro 29 Lut, 2012 Panowie, wy lepiej zajmijcie się przeglądem fur
hamulce & opony
hamulce & opony
hamulce & opony
hamulce & opony
hamulce & opony
hamulce & opony
hamulce & opony
hamulce & opony
...
hamulce & oponyM - Śro 29 Lut, 2012 Żałuję że nie będzie Kubasa Gaydek - Śro 29 Lut, 2012 Some say... że będzie Gaydek - Śro 29 Lut, 2012 Dostałem potwierdzenie z AW, że instruktorem prowadzącym naszą imprezę będzie Z. Szwagierczak . Pozostałych instruktorów (w liczbie trzech) dobierze ZS.