To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012

M - Śro 29 Lut, 2012

Policzyłem i jest 17 osób związanych z klubem także zliczamy punkty z Poznania do naszego amatorskiego pucharku :)
pum - Śro 29 Lut, 2012

siema napisał/a:
M, można by powoli zacząć myśleć o kwestii pomiaru czasu, tj. opcji przegrywania zapisanej trasy pomiędzy urządzeniami (warto by było, by wszystkie laptimery jechały na jednej, a pamiętasz że ostatnio z tym mieliśmy jakiś problem).

zdajesz sobie sprawę, że na Poznaniu jeździsz w kółko i 3m w jedną albo w drugą stronę nie ma znaczenia? Byle ustawić start/metę w miarę prostopadle. przy okazji można po całej imprezie na spokojnie to poprzestawiać...

to że ci się gps gubi w lesie na ułężu to nie znaczy że ci źle czas na Poznaniu złapie.

kończę wydumki bo mnie i tak na liście nie ma.

M - Śro 29 Lut, 2012

Chodzi o zasady Pum :D Ścigamy się na jednej mapie
Kenet - Śro 29 Lut, 2012

Ja sobie wgram ten Poznań co zaczynałem w GTR Evolution :lol2:
Pirania - Śro 29 Lut, 2012

Ja pierdzielę, niby tacy wszyscy wyluzowani i z dystansem, a jak przychodzi co do czego xD :D

Alex, stwierdziłam bolesny fakt, trzymam kciuki za kolegę i kończę, pożyjemy zobaczymy ..

Pum, wiesz o co chodzi :-)

M - Śro 29 Lut, 2012

Pirania poproszę o odpowiedź na pytanie :)
siema - Śro 29 Lut, 2012

O dokładność czasu na GPS się nie martwię. Bardziej chodziło mi właśnie o dokładność zapisu trasy. Ja jeszcze pokombinuję z mocowaniem odbiornika.
A pomysł z kartą całkiem słuszny. Powinien zadziałać- zrobię jeszcze testy, bo nie pamiętam dlaczego mój symbian był wtedy obrażony na plik odebrany via bluetooth.

pum - Śro 29 Lut, 2012

siema napisał/a:
O dokładność czasu na GPS się nie martwię. Bardziej chodziło mi właśnie o dokładność zapisu trasy. Ja jeszcze pokombinuję z mocowaniem odbiornika.

bo powklejam zaraz to co zarejestrowałem na poprzednim Poznaniu. działa to ok nie kombinujta jak konie pod górę...

siema - Śro 29 Lut, 2012

Chciałem mieć rozwiązanie uniwersalne, na Ułęż i Kielce także. Ale spoko, już nic nie kombinuję... :>
M - Śro 29 Lut, 2012

Pum ma skłonności apodyktyczne :D

Zapis toru trasy potrafi być bylejaki w sensie jeździ na boki ale najważniejsza jest jak już pisano - bramka i ustrzelenie na niej czasu, bramka powinna być 3x szersza niż szerokość toru - takie moje doświadczenie.

pum - Śro 29 Lut, 2012

M napisał/a:
Pum ma skłonności apodyktyczne

:devil:

Gaydek - Śro 29 Lut, 2012

Panowie, wy lepiej zajmijcie się przeglądem fur :devil:

hamulce & opony
hamulce & opony
hamulce & opony
hamulce & opony
hamulce & opony
hamulce & opony
hamulce & opony
hamulce & opony
...
hamulce & opony

M - Śro 29 Lut, 2012

Żałuję że nie będzie Kubasa :'(

Some say... że będzie :jupi:

Dostałem potwierdzenie z AW, że instruktorem prowadzącym naszą imprezę będzie Z. Szwagierczak :) . Pozostałych instruktorów (w liczbie trzech) dobierze ZS.

czuwaj!