To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Praca poszukiwana

Anonymous - Wto 16 Cze, 2015

zazdroszczom
dodge - Pon 20 Lip, 2015

Słyszał ktoś coś może o jakieś robocie na wakacje :D ??
Jakarti - Pon 20 Lip, 2015

http://pracaidealna.pl/reviews.php

jakies szczegoly bys podał?
wymagania?
polska , zagranica?

dodge - Pon 20 Lip, 2015

Sory, szczegółów w zasadzie jakiś konkretnych brak miasto jeżeli jakaś kanciapa będzie żeby się przespać to obojętnie, jeżeli nie no to Płock ewentualnie Wawa, zagranica jeżeli hajs dobry to też wchodzi w grę. Ogólnie studiuję mechatronikę ale zdaję sobie sprawę że w zawodzie lub w czymś pokrewnym raczej bez szans ;/ więc szukam w zasadzie obojętnie czego.
pcs - Pon 20 Lip, 2015

.... nie wróże kariery

jakbys napisal: studiuje na polibudzie, mam 2 prawe rece, chetnie pomoge w okresie wakacyjnym w warsztacie lub na budowie albo wyremontuje domek letniskowy to mialoby to wiekszy sens

Janusz - Czw 27 Sie, 2015

Panowie szukam jakiejś pracy w krk, moze jakaś warszawska firma szuka kogoś ogarniętego do fili w krk ?? Co prawda prace mam całkiem niezła jak na lokalne warunki ale chciałbym sie przenieść do krk. Powoli rozglądam sie za praca w swojej dziedzinie (czyli doradza serwisowy) ale chętnie zmieniłbym prace na coś całkowicie nowego. Gdyby ktoś coś... to mnie znajdziecie bujającego się po okolicy polonezem :rotfl: :rotfl:

ps. zeby spełnić wysrubowane wymagania... licencjat z zarzadzania, i 6 lat doświadczenia w warsztacie jako doradca serwisowy, czyli można podpiąć zarządzanie zespołem, organizacje czasu pracy itp :D jak ktoś chce ładnie opisane to CV na pw wraz ze zdjęciem, dziewczyny w bikini

Anonymous - Czw 10 Wrz, 2015

Roboty szukam,branża obojętna,moge wszystko
MoRToN - Czw 10 Wrz, 2015

Astaldi wygrało przetarg na budowę 3 kolejnych stacji metra Warszawskiego, spróbuj może do nich wysłać CVkę ;)
PiTT - Czw 10 Wrz, 2015

rabarbar napisał/a:
Roboty szukam,branża obojętna,moge wszystko

a cos przy kompie ogarniasz?
jakies tabelki, srelki
ogolnie nic ciekawego i nawet nieciekawego nie widzialem na rynku, ale moge podpytac tu i tak, ale zaznaczam ze nie bedzie to praca fizyczna, biuro i koledzy z ktorymi porozmawiasz o nowych tytulach na pc i ich osiagnieciach :)

Kamill - Czw 10 Wrz, 2015

Jest jeden plus pracy w dziale IT. Można się nie myć a casual frajdej jest cały rok.
Chloru - Czw 10 Wrz, 2015

O to zupełnie jak na budowie :rotfl:
Barejka - Czw 10 Wrz, 2015

Chloru, :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Anonymous - Pią 11 Wrz, 2015

MoRToN, Dzieki,wysle napewno.Znasz tam kogo?,chodzi o to by dowiedziec sie czy zatrudniają ludzi bezpośrednio czy przez tunelowe agencje pracy jak to ma często miejsce w tej branży.
PiTT, niestety szczyt moich możliwości to fb i hh.org,ale pracy fizycznej mam juz dość,chetnie bym posiedział przy biurku.
Gdybyś słyszał o czymś takim to daj znać bo moja Tereska tez chciałaby zmienić prace a ona sie do tego nada

Kamill - Pią 11 Wrz, 2015

http://www.regiopraca.pl/...hanicy-i-spawac
Anonymous - Pią 11 Wrz, 2015

Moja przygoda ze spawaniem skonczyła sie po 4 miesiacach,zwolnili nas sześciu z braku pracy.Probowalem w innej firmie ale nie przeszedlem testów,brak doswiadczenia po prostu