bizon - Sob 19 Mar, 2011 teraz to dopiero beda rdzewiec
kurde, zanim kupilem swoja moglem sprawdzic, czy nie mieli tam w tych rocznikach jakiegos trzesienia Red - Sob 19 Mar, 2011 Jak jeszcze jeździ, znaczy jest ok misiek86electro - Nie 20 Mar, 2011 Red, Powiedz coś więcej na temat swojego samochodu Mucha - Pon 21 Mar, 2011 Witam,
Mam na imie Krzysztof. Od tygodnia uwielbiam (poki co) Amerykanska motoryzacje. Do tej pory jezdzilem wiertarka (Civic Coupe - 5gen, 138KM)
Postaram sie byc grzeczny, nie mam siostry, mam brata - nie mam zdjec - bo brzydki.
Polecam sie Mucha.bizon - Pon 21 Mar, 2011 nie wykrecaj sie, pozycz od kogos siostre Janusz - Pon 21 Mar, 2011
Mucha napisał/a:
Od tygodnia uwielbiam (poki co) Amerykanska motoryzacje. Do tej pory jezdzilem wiertarka (Civic Coupe - 5gen, 138KM)
lol, czyli jednak to prawda ze honda nie skręca ale żeby aż tak jak amerykaniec?? szoook...
poka tego amerykańskiego bulgoczącego leniaBart - Pon 21 Mar, 2011 Mucha, masz coś wspólnego z Annom Muchom?
To nie moj egzemplarz ale taki kolor i tak mniej wiecej wyglada Anonymous - Pon 21 Mar, 2011 na Glebe go !!!!pP - Pon 21 Mar, 2011 przy obecnych cenach paliwa widze dwa wyjścia:
a - masz gryby portfel a więc kradniesz lub gwałcisz..
b - myślisz o LPG
?
witaj!Mucha - Pon 21 Mar, 2011 Mysle o gwaltach
Jesli nie wyrobie z kasa to gaz ale chcialbym tego uniknac...
No no na glebe ale narazie nie szukalem jeszcze jakichs obnizen,,, moze wylewka betonowa go ladnie obnizy Jacek - Pon 21 Mar, 2011 fajny podpis ale mnie lekko wkórwia
siema Muszka Mucha - Pon 21 Mar, 2011 Juz Cie lubie Walle - Pon 21 Mar, 2011 mnie interesujo dwie rzeczy - czy masz fotele w welurze? I czy dużo miejsca na tylnej kanapie....Mucha - Pon 21 Mar, 2011 Fotele skorzane a z tylu miejsca ze da rade Panne obrocic