To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

saxorulez - Sob 17 Kwi, 2010

Proponuję Ci alternatywę dla forum które wizerunkowo Ci nie pasuje ot tyle..
To nie jest tak ze ja nie akceptuję pisania o kupach, nie akceptuje go większość osób które są tutaj dłużej od Was. A kultura osobista nakazuje dostosować się do zasad panujących w tym miejscu dłużej niż tutaj jesteście.

fydi - Sob 17 Kwi, 2010

kurde zgadzam się z saxo :> . to już lekka przesada :/
Bart - Sob 17 Kwi, 2010

saxorulez napisał/a:
Proponuję Ci alternatywę dla forum które wizerunkowo Ci nie pasuje ot tyle..

nie bardzo rozumiem co to znaczy, że forum wizerunkowo mi nie pasuje, przepraszam

Staram się unikać wirtualnego bicia piany, więc idę na późny luncz się wyluzować. Chill, ziom, nie bardzo wiem o co ta afera. Jeśli komuś tutaj nie pasuję to mnie wypier.dolcie, prosta sprawa.

saxorulez - Sob 17 Kwi, 2010

bart,

ale Ty mi bardzo odpowiadasz.. nie pasują nam tematy o kupie. To jest trudne do skumania??

Co do wizerunkowego pasowania lub nie to dotyczyło to:

bart napisał/a:

bardzo proszę bez jakichś fizjologicznych niuansów, to źle wpływa na wizerunek hh.org

Ironizujesz z czegoś co dla mnie nie jest zabawne.. skoro tak bardzo lubisz pisać o kupach to faktycznie forum Ci nie pasuje bo nie będziemy tego akceptować.

Jakarti - Sob 17 Kwi, 2010

mysle, ze chodzi tylko o tą kupe :)
jakos nie kojarzymy Was z tym, a sam temat jest na tyle hmmm.. ekstrawagancki, ze wydaje nam sie niepotrzebny Bartus. po prostu nie czujemy potrzeby babrac sie w gownie :)

kubas - Sob 17 Kwi, 2010

bart w internecie ma inną osobowość w rzeczywistości jest miłym gościem :) ;D
anjas - Sob 17 Kwi, 2010

bart jest bardzo miłym gościem!
martin.h - Sob 17 Kwi, 2010

Pomyślcie sobie teraz, że na forum wchodzi ktoś, kto nas nie zna. Ciekawe co sobie pomyśli, bo ja gdybym niektórych osób nie znał (choć szczerze to nikogo nie znam dobrze i nie wiem jaki jest w rzeczywistości) i poczytał temat 'Dyskusje o kupie' to pierwsze co by mi przyszło do głowy to to, że przez pomyłkę wszedłem na forum o zboczeniach.

I nie dziwcie się Łukaszowi, bo chłopak ma jakieś tam plany (zresztą nie tylko On) związane z klubem czy portalem i pewnie nie chciałby na jakimś spotkaniu usłyszeć: "A to ten od kupy".

Dziękuję.

Anonymous - Sob 17 Kwi, 2010

Cóż, myślałem że stworzenie azylu dla koprofilów spowoduje że "sranie" będzie sie odbywało tylko tam, a nie po całym forum... Szkoda że nie wypaliło :D
k-mart - Sob 17 Kwi, 2010

na tym forum nie ma zadnych zasad.

wszyscy spamuja o dolotach, klowkach walkach i upalaniu.
to nie jest forum motoryzacyjne, zrozumcie to w koncu.

prosze mi tu nic wiecej nie pisac o samochodach.

M - Nie 18 Kwi, 2010

Marku23 absolutnie się z tobą zgadzam!

Bonczek - Nie 18 Kwi, 2010

Jazda, jazda, jazda :lol2:
Mick - Nie 18 Kwi, 2010

skoro to temat o wszystkim i o niczym, to czemu koledzy Bart i Ałdre mają w avatarach gwiazdy dawida? o_O
Anonymous - Nie 18 Kwi, 2010

a dlaczego nie?
saxorulez - Nie 18 Kwi, 2010

pytanie było dlaczego. Nie ładnie odpowiadać pytaniem na pytanie.