To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

Konrad - Nie 27 Mar, 2011

To sory men, ktoś musiał Ci ją podpierdzielić, skoro ją gdzie indziej znalazłem(bo na fb nie mam konta ;D ). Mam nadzieję, że w obecnym avatarze to już nie Ty ! :rotfl: :rotfl:
Jakarti - Pon 28 Mar, 2011

jak chcesz to uzywaj. mozesz nawet na koszulke sobie wrzucic :)
to bylo raczej jako ciekawostka :D

Kamill - Wto 29 Mar, 2011

Witam się po raz drugi bo mi się konto zniknęło jakiś czas temu :)
Jacek - Śro 30 Mar, 2011

Kamill napisał/a:
Witam się po raz drugi bo mi się konto zniknęło jakiś czas temu :)

a to ci checa...witaj się

Anonymous - Śro 30 Mar, 2011

Zdjęcie siostry obowiązkowe ? :D
Konrad - Śro 30 Mar, 2011

Piona,
Tak, zdjęcia siostry muszą być, inaczej od razu zostaniesz usunięty przez tutejszych dyktatorów. :rotfl: :rotfl:

Anonymous - Pią 08 Kwi, 2011

To ja też się przywitam, do tej pory mocne rwd i 4 łapy, ale od zawsze zakochany w 205-kach:)
Kryha - Pią 08 Kwi, 2011

Cześć, jestem Krystian. Od miesiaca szukam przyszłego oczka w głowie, na którego nie mam zamiaru skąpić. Podobają mi się małe 106 i Saxo, ale lubię wygodę japońców. Może uda wybrać mi się coś na naszym okrojonym rynku ^_^'

Pozdro ^D^

BladeRunner - Pią 08 Kwi, 2011

Witam

Marcin z warszawy wita... Od niedawna posiadam Punto GT - czyli Czarnego Kropka pierwszej serii z silniczkiem 1,4 8V Turbo :)
Od kilku lat działam na ForzaItalia.pl - może co poniektórzy mnie znają, a może nie ;)

Walle - Pią 08 Kwi, 2011

BladeRunner napisał/a:
Witam

Marcin z warszawy wita... Od niedawna posiadam Punto GT - czyli Czarnego Kropka pierwszej serii z silniczkiem 1,4 8V Turbo :)
Od kilku lat działam na ForzaItalia.pl - może co poniektórzy mnie znają, a może nie ;)

jak progi, kielichy, podłoga, klapa?

;D

BladeRunner - Pią 08 Kwi, 2011

Nie ruszane... Na podłodze od dołu robi się lekko brązowo ale to jeszcze dłuuuga droga... Kropa przyjechała w styczniu/lutym 2011 ze Szwajcarii :D
iQ - Pią 08 Kwi, 2011

Jak ze szwajcarii to pewnie przeszla przez rece mistrza Keja ;D
Jacek - Pią 08 Kwi, 2011

Kryha napisał/a:
Cześć, jestem Krystian. Od miesiaca szukam przyszłego oczka w głowie, na którego nie mam zamiaru skąpić. Podobają mi się małe 106 i Saxo, ale lubię wygodę japońców. Może uda wybrać mi się coś na naszym okrojonym rynku ^_^'

Pozdro ^D^

pukasz w dobre drzwi...http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=8111

Kryha - Pią 08 Kwi, 2011

Jacek, obawiam się, że szybciej bym się zabił, niż by mnie spalanie zabiło :rotfl:
A moje zaplecze $ 2x mniejsze :]

was79 - Pią 08 Kwi, 2011

Cześć Krista z Bytomia!