Konrad - Nie 27 Mar, 2011 To sory men, ktoś musiał Ci ją podpierdzielić, skoro ją gdzie indziej znalazłem(bo na fb nie mam konta ). Mam nadzieję, że w obecnym avatarze to już nie Ty ! Jakarti - Pon 28 Mar, 2011 jak chcesz to uzywaj. mozesz nawet na koszulke sobie wrzucic
to bylo raczej jako ciekawostka Kamill - Wto 29 Mar, 2011 Witam się po raz drugi bo mi się konto zniknęło jakiś czas temu Jacek - Śro 30 Mar, 2011
Kamill napisał/a:
Witam się po raz drugi bo mi się konto zniknęło jakiś czas temu
a to ci checa...witaj sięAnonymous - Śro 30 Mar, 2011 Zdjęcie siostry obowiązkowe ? Konrad - Śro 30 Mar, 2011 Piona,
Tak, zdjęcia siostry muszą być, inaczej od razu zostaniesz usunięty przez tutejszych dyktatorów. Anonymous - Pią 08 Kwi, 2011 To ja też się przywitam, do tej pory mocne rwd i 4 łapy, ale od zawsze zakochany w 205-kach:)Kryha - Pią 08 Kwi, 2011 Cześć, jestem Krystian. Od miesiaca szukam przyszłego oczka w głowie, na którego nie mam zamiaru skąpić. Podobają mi się małe 106 i Saxo, ale lubię wygodę japońców. Może uda wybrać mi się coś na naszym okrojonym rynku
Pozdro BladeRunner - Pią 08 Kwi, 2011 Witam
Marcin z warszawy wita... Od niedawna posiadam Punto GT - czyli Czarnego Kropka pierwszej serii z silniczkiem 1,4 8V Turbo
Od kilku lat działam na ForzaItalia.pl - może co poniektórzy mnie znają, a może nie Walle - Pią 08 Kwi, 2011
BladeRunner napisał/a:
Witam
Marcin z warszawy wita... Od niedawna posiadam Punto GT - czyli Czarnego Kropka pierwszej serii z silniczkiem 1,4 8V Turbo
Od kilku lat działam na ForzaItalia.pl - może co poniektórzy mnie znają, a może nie
jak progi, kielichy, podłoga, klapa?
BladeRunner - Pią 08 Kwi, 2011 Nie ruszane... Na podłodze od dołu robi się lekko brązowo ale to jeszcze dłuuuga droga... Kropa przyjechała w styczniu/lutym 2011 ze Szwajcarii iQ - Pią 08 Kwi, 2011 Jak ze szwajcarii to pewnie przeszla przez rece mistrza Keja Jacek - Pią 08 Kwi, 2011
Kryha napisał/a:
Cześć, jestem Krystian. Od miesiaca szukam przyszłego oczka w głowie, na którego nie mam zamiaru skąpić. Podobają mi się małe 106 i Saxo, ale lubię wygodę japońców. Może uda wybrać mi się coś na naszym okrojonym rynku
Pozdro
pukasz w dobre drzwi...http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=8111Kryha - Pią 08 Kwi, 2011 Jacek, obawiam się, że szybciej bym się zabił, niż by mnie spalanie zabiło
A moje zaplecze $ 2x mniejsze was79 - Pią 08 Kwi, 2011 Cześć Krista z Bytomia!