Bad-i - Wto 16 Wrz, 2008 he he a w tym czasie juz dzwonil do 5 innych podbijajac cene Greg - Wto 16 Wrz, 2008 Mick, liczysz na to, że faktycznie oddzwoni i będziesz raptem 1 skoro byłeś 17? Stary, lepiej pilnuj typa, męcz i wydzwaniaj.
Ja już takich przerabiałem i pisałem tu o tym gdy szukałem auta. Akcja typu dzwonie wieczorem (Clio 182, W-wa) i mówie że będe następnego dnia najwcześniej jak można, gość mówi że o 11 - ja OK. Miałem być pierwszy, obiecywał, oh ah. O 10 z minutami dzwoni (ja już z kasą z domu wychodzę) i mówi: sprzedane. No.
Pilnuj CTR'a, wygląda fajnie, może być całkiem niezły. Mick - Wto 16 Wrz, 2008 wiem wiem, pisze do niego SMSy i męcze strasznie.
to zdecyduje się ktoś na pomoc w oględzinach autka w dniu jutrzejszym?lenny - Wto 16 Wrz, 2008
strick napisał/a:
zanim je kupiłes przeciez był silnik rozbierany... chyba ze sie myle
nie mylisz sie, kompletny remont silnika:)206 Gti - Wto 16 Wrz, 2008 Michał ..
Jak ja zobaczyłem 206 to zadzwoniłem zapytałem: JEST. JEST
I pojechałem z miejca.
Inna sprawe ze znalazłem sie potem o pierwszej w nocy w Słupsku z 20 złotymi w kieszeni bez dokumentów. Gdyby nie salon peugeota w słupsku to bym spał na ulicy....
nie ma to jak sprzedawac auto oklejone nalepkami z zapoznania z trasa ;Dstrick - Wto 16 Wrz, 2008 Mick Ty sie dowiedz gdzie mieszka i czekaj juz na niego od 6 rano Mick - Wto 16 Wrz, 2008 dzięki chłopaki za słowa otuchy,
Adaś, wiem stary pamiętam ten dzień kiedy pokazało się śliczne 206 GTI w słupsku... i ten Twój wyjazd
myśle że też nie bedę żałował Hondzi, dzisiaj złożyliśmy wniosek o kredyt. Zostanie rozpatrzony w ciagu tego tygodnia.
Marcelito, myślę, że i tak skorzystam z wiedzy Bartka w dniu jutrzejszym, gdyż żaden Dealer Hondy nie ma dla mnie czasu w dniu jutrzejszym.
Greg, dzięki stary !!
Strick, wiem gdzie mieszka, ale co z tego jak jest teraz w Poznaniu... a smsa od niego mam, gdzie mi napisał, że jestem pierwszy wiec zadzwoni jak tylko dojedzie do Warszawy.
Lenny, chętnie zaczerpnął bym Twojej wiedzy na temat CTR-a, ale z uwagi na to, że masz małe dziecko nie będę Cie fatygował... ewentualnie pozwolę sobie zadzwonić jak się zgodzisz Anonymous - Wto 16 Wrz, 2008
Mick napisał/a:
Marcelito, myślę, że i tak skorzystam z wiedzy Bartka w dniu jutrzejszym, gdyż żaden Dealer Hondy nie ma dla mnie czasu w dniu jutrzejszym.
sciagnij go do garazu to popatrzymy Greg - Wto 16 Wrz, 2008
Mick napisał/a:
Greg, dzięki stary !!
A za co Ty mi dziękujesz?!
E tam, co z tego, że w Hondzie Ci tego nie sprawdzą - wystarczy samemu dobrze pooglądać, skoczyć na podnośnik i zobaczyć od spodu, ew. sprawdzić geometrię budy (własnie próbuje znaleźć taką firmę, mieści się na Ursynowie, chyba na Ciszewskiego - robią tam kompleksowe sprawdzenie budy itd. za jakieś nieduże pieniądze i są raczej 'czasowi', można się z nimi umawiać praktycznie od ręki). No i ogarnąc sprawdzenie auta w jakimś dowolnym, dobrym warsztacie. Możesz popróbować w jakichś niezaleznych serwisach Hondy, może nawet więcej powiedzą niż w ASO (tam wszystko ładnie wygląda, oh ah, biora kasę a wcale dużo nie robią).