nie jestem ekonomem, ale wziawszy pod uwage inflacje i ewentualny zysk z inwestowania, oczywiscie ostroznego, bo przy tego typu funduszach operacje wysokiego ryzyka sa chyba niedozwolone, wydaje mi sie, ze ta kwota mniejsza nie bedzie, ale wieksza tez chyba nie bardzo.
64.800zl / 1200zl = 54 miesiace = 4.5 roku a potem koniec kasy...
jesli pisze jakies glupoty to niech ktos mnie uswiadomi...
EDIT: zapomnialem wziac pod uwage, ze taka skladka przeciez tez by musiala sie zwiekszac, przynajmniej o wartosc inflacji. wiec pewnie byloby tego wiecej troche.
nastepne spostrzezenie, po 45 latach pracy bede mial 65 lat (zalozylem start przy 20), czyli moze do 7x by mi starczylo...
teraz by trzeba wziac pod uwage srednia dlugosc zycia itp...
EDIT2: 1200zl za 45 lat tez musi byc wieksze, wiec inflacje sie znosza w sumie Franek - Pią 23 Kwi, 2010 To nie jest ten co w zeszłym roku przeciął barierki na wisłostradzie?
http://moto.allegro.pl/it...lr_mclaren.htmlJakarti - Pią 23 Kwi, 2010 tamtem chyba byl tuz po salonie PieQt - Pią 23 Kwi, 2010 pojawił się w Wawie nowy SLR z jakże wymowną rejestracją W0 SLR1M - Pią 23 Kwi, 2010 powinien jeszcze miec cala tylna szybe napis SLR, zamontowany głośnik z którego słychać donośne S! L! R!KonradMK - Pią 23 Kwi, 2010 SLR - Szczymryj Lord of the RingM - Pią 23 Kwi, 2010 SLR - i jesteś królem życia*
* tytuł ten ogranicza się obszarem III RPKonradMK - Pią 23 Kwi, 2010 SLR - i jesteś królem szos*
* nie dotyczy Cyganów oraz obszaru WisłostradyM - Pią 23 Kwi, 2010