na razie przeczytałem temat o minicu Miniaca i jestem na 74 stronie tematu foki Rasty..
studiuj studiuj, tu jest wiele dobrych tematów, polecam w wolnej chwili haluksy martina Franek - Wto 12 Kwi, 2011
roj napisał/a:
na razie przeczytałem temat o minicu Miniaca i jestem na 74 stronie tematu foki Rasty.
W drugiej kolejności przejdź przez tematy eksperckie.
Politykę zostaw na koniec.
Siemano!roj - Wto 12 Kwi, 2011 83 strona Rasta Focusa, nie wiem czy dziś dam radę z tym tematem..
tematów dobrych kilka już przeczytałem, chyba parę lat za późno się zabrałem za to forum, trzeba wziąć urlop i gonić..
witam witających i witanych.Mick - Śro 13 Kwi, 2011 witaj witaj zwolenniku francuskiej motoryzacji
i oczywiście pokaż foty klioJakarti - Śro 13 Kwi, 2011 oficjalnie witam i ja Jacek - Śro 13 Kwi, 2011
roj napisał/a:
cześć, jestem Roj...na razie przeczytałem temat o minicu Miniaca i jestem na 74 stronie tematu foki Rasty..
cześć..pirdol te tematy o złomie! ić odrazu do tematu o dupach i tak się na nich zawsze kończy Michał - Śro 13 Kwi, 2011 Ja ze swojej strony polecam temat o rallye 1.3 ...Jacek - Śro 13 Kwi, 2011
Michał napisał/a:
Ja ze swojej strony polecam temat o rallye 1.3 ...
tia
M napisał/a:
Przeczytalem. W polowie gdzieś na szóstej stronie musiałem się wysikać.
Więcej nie mam do dodania.
Ten temat nie jest hothaczowy.
M - Śro 13 Kwi, 2011 Nie wiem Jacku czy się ze mnie smiejesz ale ja bym wydzielil dyskusje z tematu o 1.3 rallye i nazwał ją "POLACTWO W INTERNECIE"106 - Śro 13 Kwi, 2011 to chyba tylko post marcela zostalby w temacie o rallyeGaydek - Śro 13 Kwi, 2011 cześć roj - Śro 13 Kwi, 2011 do emerytury chyba mi zajmie nadrobienie wszystkich fajnych tematów..
szkoda, że budżetu nei mam żeby też w takie mody pójść jak niektórzy
ale jak dobrze pójdzie to trochę się zajmę najsłabszym ogniwem czyli nauką jazdy
mam nadzieję, że z Waszą pomocą co nie coanjas - Śro 13 Kwi, 2011
roj napisał/a:
trochę się zajmę najsłabszym ogniwem czyli nauką jazdy
mam nadzieję, że z Waszą pomocą co nie co
z tym nie będzie problemu. W razie czego zgłoś się na jakimś trackdayu do mnie, mam sporo startów i sukcesów w różnych imprezach* za sobą, więc mogę co nieco podpowiedzieć.
Widzę, że jeździsz clio... jakiś czas temu mocno upalałem właśnie clio sporta, więc znam się trochę na tych samochodach i wiem co potrafią a na co trzeba uważać, chętnie pomogę.
* 2x konkurs recytatorski (finał), olimpiada historyczna (finał), olimpiada chemiczna, konkurs teatralny teatrów amatorskich "Brwinovia 1995" (wyróżnienie) i wiele, wiele innych...roj - Śro 13 Kwi, 2011 dzięki w takim razie i nie omieszkam się zgłosić. Na razie ćwiczę do konkursu recytatorskiego czasem podczas jazdy "niech wyda.. niech wyda.. proszę, nie w krawężnik!"
będziesz na ułężu 8 maja?Bart - Śro 13 Kwi, 2011 na trackdayach wypatruj gościa w charakterystycznej szarej bluzie z kapturem - to anjas.