PiTT - Śro 13 Kwi, 2011 anjas - Śro 13 Kwi, 2011 tu akurat idę przypierniczyć saxorulezowi, bo nie pojechał tak jak uczyłem.
Ale generalnie staram się nie używać przemocy, więc luz.
roj napisał/a:
będziesz na ułężu 8 maja?
będę
będę też na Wyrazowie w 16 kwietnia.
W razie czego śmiało uderzaj po kilka porad.Bart - Śro 13 Kwi, 2011 Vlodarsky - Śro 13 Kwi, 2011 ten w niebieskiej koszulce pracuje jako ksiądz, ten w czarnej bluzie po lewej lubi czarne sekretarki, ten w szarej laureat niejednej olimpiady , ten łysy dostał na urodziny lotusa... , a ten w paski ? ten w paski to taki gość co za bardzo mieszał na forum i admin go wyrzucił, jeszcze ten w okularach słabo widoczny to dziadunio (ma volvow 77KM którym klepie większość EVO na Poznaniuanjas - Śro 13 Kwi, 2011 aha, na tym zdjęciu trochę brzydko wyszłem, normalnie jestem dużo ładniejszy!
(żeby Cię nie nie zmyliło na trackdayu)PiTT - Śro 13 Kwi, 2011 gamonie
trochę fotek z Lublina, można sobie pooglądać nieupalane, jeżdżone tylko w niedzielę do kościoła wozy
aha, na tym zdjęciu trochę brzydko wyszłem, normalnie jestem dużo ładniejszy!
(żeby Cię nie nie zmyliło na trackdayu)
jak dla mnie całkiem spoko anjas - Śro 13 Kwi, 2011 wow,czyje jest to ferrari?
was79 - Śro 13 Kwi, 2011 Tak na serio roj uważaj na Anjasa, bo to psychopata i czasami myli mu się rzeczywistość z call of duty.
Nie bierz go, broń Boże, do auta bo nosi nóż przy pasku i potnie Ci nieopatrznie tapicerke. Szkoda auta, skoda nerwów na szukanie nowej.
Zresztą zauważ,że częśc ekipy np. Bart, ja jedziemy Wyrazów wniedziele a nie w sobote. My się go boimy po prostu.Bart - Śro 13 Kwi, 2011
anjas napisał/a:
wow,czyje jest to ferrari?
jakiegoś Michalaka, drzwi sobie podpisał roj - Śro 13 Kwi, 2011
anjas napisał/a:
tu akurat idę przypierniczyć saxorulezowi, bo nie pojechał tak jak uczyłem.
Ale generalnie staram się nie używać przemocy, więc luz.
to pytanie czy mniej obrażeń jest przy jeździe bez porad i ew. wylocie z trasy czy z poradami ale nie zrealizowanymi w stu procentach.. muszę przekalkulować
na wyrazów się nie załapię niestety.
Jak zobaczycie kogoś kto chodzi z wydrukowanymi zdjęciami i się przygląda to na foto to na człowieka to pewnie ja będę dopasowywał osoby Jakarti - Śro 13 Kwi, 2011 zaraz sie zaczna wspominki.. wiec zaczynam. ja to ten co je Bart'owi z ręki
swoja droga dobre te wyjazdy lublinowe roj - Śro 13 Kwi, 2011
PiTT napisał/a:
trochę fotek z Lublina,
czy tam był chociaż jeden samochód seryjnie seryjny na tych kołach co przyjechał i wogóle? (i nie chodzi mi o tych co np. na r888 przyjeżdżają)
gratulacje wozideł!
edit:
Jakarti napisał/a:
ja to ten co je Bart'owi z ręki
czyli jednak ktoś się serią pojawił Michał - Śro 13 Kwi, 2011 jak każdy oferuje jakąś pomoc to i ja sie przyłącze. Moze i nie jest to motorsport, ale gram na pianinie/fortepianie. Jakbyś potrzebował rad, wskazówek, które mogą pomóc w wykręceniu dobrego czasu na trackdayu, służe pomocą. W tym roku doszedłem do półfinału w koncercie szopenowskim.
Szukaj tego w czapce. To ja
Janusz - Śro 13 Kwi, 2011
roj napisał/a:
czy tam był chociaż jeden samochód seryjnie seryjny na tych kołach co przyjechał i wogóle? (i nie chodzi mi o tych co np. na r888 przyjeżdżają)
tak kiedyś byłem ja teraz już niestety poddałem sie zaczołem gonić innych i tez zakupiłem oponę
a tak na serio to jazda na tych samych gumach na TD na których przyjechałeś jest mega droga, jak będziesz chciał duzo polatać, to nie będzie na czym wrócić ja zazwyczaj woziłem ze sobą przynajmniej dwa jakieś stare koła na przód