To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

PiTT - Śro 13 Kwi, 2011

anjas - Śro 13 Kwi, 2011

tu akurat idę przypierniczyć saxorulezowi, bo nie pojechał tak jak uczyłem.
Ale generalnie staram się nie używać przemocy, więc luz.

roj napisał/a:
będziesz na ułężu 8 maja?

będę :)
będę też na Wyrazowie w 16 kwietnia.
W razie czego śmiało uderzaj po kilka porad.

Bart - Śro 13 Kwi, 2011

:rotfl:
Vlodarsky - Śro 13 Kwi, 2011

ten w niebieskiej koszulce pracuje jako ksiądz, ten w czarnej bluzie po lewej lubi czarne sekretarki, ten w szarej laureat niejednej olimpiady , ten łysy dostał na urodziny lotusa... , a ten w paski ? ten w paski to taki gość co za bardzo mieszał na forum i admin go wyrzucił, jeszcze ten w okularach słabo widoczny to dziadunio (ma volvow 77KM którym klepie większość EVO na Poznaniu
anjas - Śro 13 Kwi, 2011

aha, na tym zdjęciu trochę brzydko wyszłem, normalnie jestem dużo ładniejszy!
(żeby Cię nie nie zmyliło na trackdayu)

PiTT - Śro 13 Kwi, 2011

gamonie :lol2:
trochę fotek z Lublina, można sobie pooglądać nieupalane, jeżdżone tylko w niedzielę do kościoła wozy :)

https://picasaweb.google.com/pitt.michalak/TorLublin2009#
https://picasaweb.google.com/pitt.michalak/TorLublin2010#

Yarko - Śro 13 Kwi, 2011

anjas napisał/a:
aha, na tym zdjęciu trochę brzydko wyszłem, normalnie jestem dużo ładniejszy!
(żeby Cię nie nie zmyliło na trackdayu)

jak dla mnie całkiem spoko :love:

anjas - Śro 13 Kwi, 2011

wow,czyje jest to ferrari?

was79 - Śro 13 Kwi, 2011

Tak na serio roj uważaj na Anjasa, bo to psychopata i czasami myli mu się rzeczywistość z call of duty.
Nie bierz go, broń Boże, do auta bo nosi nóż przy pasku i potnie Ci nieopatrznie tapicerke. Szkoda auta, skoda nerwów na szukanie nowej.
Zresztą zauważ,że częśc ekipy np. Bart, ja jedziemy Wyrazów wniedziele a nie w sobote. My się go boimy po prostu.

Bart - Śro 13 Kwi, 2011

anjas napisał/a:
wow,czyje jest to ferrari?

jakiegoś Michalaka, drzwi sobie podpisał :>

roj - Śro 13 Kwi, 2011

anjas napisał/a:
tu akurat idę przypierniczyć saxorulezowi, bo nie pojechał tak jak uczyłem.
Ale generalnie staram się nie używać przemocy, więc luz.

to pytanie czy mniej obrażeń jest przy jeździe bez porad i ew. wylocie z trasy czy z poradami ale nie zrealizowanymi w stu procentach.. muszę przekalkulować ;D
na wyrazów się nie załapię niestety.
Jak zobaczycie kogoś kto chodzi z wydrukowanymi zdjęciami i się przygląda to na foto to na człowieka to pewnie ja będę dopasowywał osoby :faja:

Jakarti - Śro 13 Kwi, 2011

zaraz sie zaczna wspominki.. wiec zaczynam. ja to ten co je Bart'owi z ręki :)
swoja droga dobre te wyjazdy lublinowe :)

roj - Śro 13 Kwi, 2011

PiTT napisał/a:
trochę fotek z Lublina,

czy tam był chociaż jeden samochód seryjnie seryjny na tych kołach co przyjechał i wogóle? (i nie chodzi mi o tych co np. na r888 przyjeżdżają) :faja:
gratulacje wozideł!

edit:
Jakarti napisał/a:
ja to ten co je Bart'owi z ręki

czyli jednak ktoś się serią pojawił :faja:

Michał - Śro 13 Kwi, 2011

jak każdy oferuje jakąś pomoc to i ja sie przyłącze. Moze i nie jest to motorsport, ale gram na pianinie/fortepianie. Jakbyś potrzebował rad, wskazówek, które mogą pomóc w wykręceniu dobrego czasu na trackdayu, służe pomocą. W tym roku doszedłem do półfinału w koncercie szopenowskim.

Szukaj tego w czapce. To ja

Janusz - Śro 13 Kwi, 2011

roj napisał/a:
czy tam był chociaż jeden samochód seryjnie seryjny na tych kołach co przyjechał i wogóle? (i nie chodzi mi o tych co np. na r888 przyjeżdżają) :faja:

tak kiedyś byłem ja :D teraz już niestety poddałem sie zaczołem gonić innych i tez zakupiłem oponę :D
a tak na serio to jazda na tych samych gumach na TD na których przyjechałeś jest mega droga, jak będziesz chciał duzo polatać, to nie będzie na czym wrócić :) ja zazwyczaj woziłem ze sobą przynajmniej dwa jakieś stare koła na przód :)