To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

M - Pią 23 Kwi, 2010

Bonczek napisał/a:
eM napisał/a:
Ja dlatego przeprowadzam się do Bytomia, tam jest specjalna strefa ekonomiczna
;D

Widzę, że już się przeniosłeś - mieszkasz tam gdzie Vlodarsky mieszkal? ;D

Marek też tam mieszka ale wrócił po ciuchy :rotfl:

Jacek - Pią 23 Kwi, 2010

:rotfl:
to prowokacja :rotfl:

martin.h - Pią 23 Kwi, 2010

jacek czajka napisał/a:
a do tego wspominane wcześniej dopłaty do wakacji z mojej kieszeni dla emerytów nierobów leserów.

Jacek, przejrzyj czasem na oczy. Jest dużo osób w kraju, którzy charują za minimalną pensję, emerytów, którzy dostają po kilkaset złotych emerytury itp. A co do nierobów czy leserów to nie pi.er.dol, że państwo daje im pieniądze z Twojej kieszeni. Ja dostawałem zasiłek z UP i co? Utrzymywałem się z Twoich pieniędzy? Nie kórwa, bo przepracowałem określony czas i ten zasiłek mi się należał.

Jakarti napisał/a:
EDIT: martin zdelejtował posta hehe

Którego ? o_O

Jacek - Pią 23 Kwi, 2010

każdy cieć się rejestruje w urzędzie bo tak naprościej i kaska jest...sam o tym pomyśl!
M - Pią 23 Kwi, 2010

Martin skąd się biorą te pieniądze?
Jacek - Pią 23 Kwi, 2010

z naszej charówki..odpowiadam gdyby martin nie wiedział! :wall:

jacek czajka napisał/a:
każdy cieć się rejestruje w urzędzie bo tak naprościej i kaska jest...sam o tym pomyśl!

Z czego jest kaska? Zasiłek jest przysługiwany tylko na 6 miesięcy, a potem już nic się nie dostaje. A pozatym nawet jak ktoś nie przepracował roku przed zarejestrowaniem to zasiłku nie dostaje.

Jacek - Pią 23 Kwi, 2010

o 6 miesięcy za długo..no chyba że ktoś jest chory...ale taki zdrowy koń jak Ty nie powinien brać pieniędzy..to moja opinia.życzę szybkiego znalezienia pracy która będzie dawała Ci satysfakcję i zarobki na takim poziomie abyś mógł utrzymać swoją rodzinę. trzymam kciuki szczerze!

jacek czajka napisał/a:
z naszej charówki..odpowiadam gdyby martin nie wiedział! :wall:

Aha, czyli ja nie charowałem, zanim się zarejestrowałem w urzędzie, co? Nie płaciłem podatków, tak?

Ja pier.dol.e, widzicie tylko czubek własnego nosa. Dobrze chociaż, że nie wszyscy w Polsce są tacy, a są też osoby, które starają się pomóc innym.

Jacek - Pią 23 Kwi, 2010

no cóż...ssij bona
k-mart - Pią 23 Kwi, 2010

martin nie gadaj glupot.
kazdy wie ze dostales mega odszkodowanie od 4turbo za ktore spokojnie pozyjesz pare lat, za wszystkie projekty ktore powstaly pod Twoim okiem.

jacek czajka napisał/a:
o 6 miesięcy za długo..

Szkoda, że nie wiedziałem tego wcześniej, bo przyniósłbym Tobie te pieniądze, wstyd mi teraz, że musiałeś mnie utrzymywać.
Jacek, nie życzę Ci abyś musiał kiedykolwiek korzystać z urzędu pracy czy opieki społecznej, ale gadałbyś wtedy całkiem inaczej.

k-mart - Pią 23 Kwi, 2010

martin, czy mozesz zdradzic tajemnice ile EVO w PL jest opartych na Twojej wiedzy?
strick - Pią 23 Kwi, 2010

martin.h napisał/a:
Jacek, nie życzę Ci abyś musiał kiedykolwiek korzystać z urzędu pracy czy opieki społecznej, ale gadałbyś wtedy całkiem inaczej.

Gdybys była taki biedny, to sprzedal bys rejlaka i nie inwestował w niego...

Bart - Pią 23 Kwi, 2010

Geriavit jest taki biedny, że chodzi z gołą dupą

strick znaczy się :>