Ja dlatego przeprowadzam się do Bytomia, tam jest specjalna strefa ekonomiczna
Widzę, że już się przeniosłeś - mieszkasz tam gdzie Vlodarsky mieszkal?
Marek też tam mieszka ale wrócił po ciuchy Jacek - Pią 23 Kwi, 2010
to prowokacja martin.h - Pią 23 Kwi, 2010
jacek czajka napisał/a:
a do tego wspominane wcześniej dopłaty do wakacji z mojej kieszeni dla emerytów nierobów leserów.
Jacek, przejrzyj czasem na oczy. Jest dużo osób w kraju, którzy charują za minimalną pensję, emerytów, którzy dostają po kilkaset złotych emerytury itp. A co do nierobów czy leserów to nie pi.er.dol, że państwo daje im pieniądze z Twojej kieszeni. Ja dostawałem zasiłek z UP i co? Utrzymywałem się z Twoich pieniędzy? Nie kórwa, bo przepracowałem określony czas i ten zasiłek mi się należał.
Jakarti napisał/a:
EDIT: martin zdelejtował posta hehe
Którego ? Jacek - Pią 23 Kwi, 2010 każdy cieć się rejestruje w urzędzie bo tak naprościej i kaska jest...sam o tym pomyśl!M - Pią 23 Kwi, 2010 Martin skąd się biorą te pieniądze?Jacek - Pią 23 Kwi, 2010 z naszej charówki..odpowiadam gdyby martin nie wiedział! martin.h - Pią 23 Kwi, 2010
jacek czajka napisał/a:
każdy cieć się rejestruje w urzędzie bo tak naprościej i kaska jest...sam o tym pomyśl!
Z czego jest kaska? Zasiłek jest przysługiwany tylko na 6 miesięcy, a potem już nic się nie dostaje. A pozatym nawet jak ktoś nie przepracował roku przed zarejestrowaniem to zasiłku nie dostaje.Jacek - Pią 23 Kwi, 2010 o 6 miesięcy za długo..no chyba że ktoś jest chory...ale taki zdrowy koń jak Ty nie powinien brać pieniędzy..to moja opinia.życzę szybkiego znalezienia pracy która będzie dawała Ci satysfakcję i zarobki na takim poziomie abyś mógł utrzymać swoją rodzinę. trzymam kciuki szczerze!martin.h - Pią 23 Kwi, 2010
jacek czajka napisał/a:
z naszej charówki..odpowiadam gdyby martin nie wiedział!
Aha, czyli ja nie charowałem, zanim się zarejestrowałem w urzędzie, co? Nie płaciłem podatków, tak?
Ja pier.dol.e, widzicie tylko czubek własnego nosa. Dobrze chociaż, że nie wszyscy w Polsce są tacy, a są też osoby, które starają się pomóc innym.Jacek - Pią 23 Kwi, 2010 no cóż...ssij bonak-mart - Pią 23 Kwi, 2010 martin nie gadaj glupot.
kazdy wie ze dostales mega odszkodowanie od 4turbo za ktore spokojnie pozyjesz pare lat, za wszystkie projekty ktore powstaly pod Twoim okiem.martin.h - Pią 23 Kwi, 2010
jacek czajka napisał/a:
o 6 miesięcy za długo..
Szkoda, że nie wiedziałem tego wcześniej, bo przyniósłbym Tobie te pieniądze, wstyd mi teraz, że musiałeś mnie utrzymywać.
Jacek, nie życzę Ci abyś musiał kiedykolwiek korzystać z urzędu pracy czy opieki społecznej, ale gadałbyś wtedy całkiem inaczej.k-mart - Pią 23 Kwi, 2010 martin, czy mozesz zdradzic tajemnice ile EVO w PL jest opartych na Twojej wiedzy?strick - Pią 23 Kwi, 2010
martin.h napisał/a:
Jacek, nie życzę Ci abyś musiał kiedykolwiek korzystać z urzędu pracy czy opieki społecznej, ale gadałbyś wtedy całkiem inaczej.
Gdybys była taki biedny, to sprzedal bys rejlaka i nie inwestował w niego...Bart - Pią 23 Kwi, 2010 Geriavit jest taki biedny, że chodzi z gołą dupą