was79 - Śro 13 Kwi, 2011 Jeszcze jedno istotne pytanie, które nie padło: jesteś Prawdziwy czy Przyjezdny?M - Śro 13 Kwi, 2011 Ja.jebie Michał, ten typ do pianina to jakiś twój jednojajowy bliźniak, powinieneś ruchać na te zdjęcie w placieMichał - Śro 13 Kwi, 2011
w sumie tu sie nie ma z czego cieszyćJanusz - Śro 13 Kwi, 2011
M napisał/a:
Michał, ten typ do pianina to jakiś twój jednojajowy bliźniak, powinieneś ruchać na te zdjęcie w placie
ziom w Placie, to ten koleś rucha na Michała M - Śro 13 Kwi, 2011 Myslisz ze on nie jest mega bogaty?Janusz - Śro 13 Kwi, 2011
M napisał/a:
Myslisz ze on nie jest mega bogaty?
wiem jedno.... to Michał jest ambasadorem Platy !!roj - Śro 13 Kwi, 2011
Janusz napisał/a:
ja zazwyczaj woziłem ze sobą przynajmniej dwa jakieś stare koła na przód
o hmm, muszę chyba coś ogarnąć na szybko
was79 napisał/a:
Jeszcze jedno istotne pytanie, które nie padło: jesteś Prawdziwy czy Przyjezdny?
to do mnie? o co cho? nie grypsuję jeszcze tak biegle tu Janusz - Śro 13 Kwi, 2011
roj napisał/a:
Janusz napisał/a:
ja zazwyczaj woziłem ze sobą przynajmniej dwa jakieś stare koła na przód
o hmm, muszę chyba coś ogarnąć na szybko
tylko ważne jest wtedy to żeby opony nie były jakimiś mega śmietnikami które maja 10 lat i nawet nowe nie były dobre... bo wtedy sie zawiedziesz nie będą kompletnie trzymały i dupa z tego będzie zero funu z jazdy bo samochód będzie mega podsterowny itp... Mogą być już zdarte do ograniczników, ale żeby były w miarę swierze i żeby ogólnie były jednymi z tych lepszych opon... najlepiej jakaś zajechana prada ewentualnie gsd3 lub cos ten deseń.. po prostu chodzi o to żeby ta opona trzymała, ale równocześnie żeby Ci jej szkoda nie było... to taka wersja mega low budget... bo jak będziesz chciał na codzień i na TD latać na tych samych oponach to sie okaże ze nie zarabiasz na gumy i taniej byłoby odrazu kupić drugi komplet slicka...Konrad - Śro 13 Kwi, 2011
roj napisał/a:
was79 napisał/a:
Jeszcze jedno istotne pytanie, które nie padło: jesteś Prawdziwy czy Przyjezdny?
to do mnie? o co cho? nie grypsuję jeszcze tak biegle tu
Po prostu pytają czy jesteś słoikiem
Piona!roj - Śro 13 Kwi, 2011
Janusz napisał/a:
bo jak będziesz chciał na codzień i na TD latać na tych samych oponach to sie okaże ze nie zarabiasz na gumy i taniej byłoby odrazu kupić drugi komplet slicka...
kumam, jak dobrze pójdzie skombinuje sobie całkiem działające rainsporty2, może nic specjalnego ale nie będzie ich szkoda.
konradone napisał/a:
Po prostu pytają czy jesteś słoikiem
miejscowy od urodzeniaJanusz - Śro 13 Kwi, 2011
roj napisał/a:
kumam, jak dobrze pójdzie skombinuje sobie całkiem działające rainsporty2, może nic specjalnego ale nie będzie ich szkoda.
eee, rainsporty to akurat zły wybór na sucho bo ścianki maja z waty podobno i nie za bardzo kleją... roj - Śro 13 Kwi, 2011
Janusz napisał/a:
eee, rainsporty to akurat zły wybór na sucho bo ścianki maja z waty podobno i nie za bardzo kleją...
chwilowo będę miał wybór między nowszym rainexpertem a trochę bardziej zużytym rainsportem więc chyba z dwojga złego już te rainsporty lepiej dojechać.
właśnie zobaczyłem, że to wszystko cały czas w powitaniach
może się z tym do tematu o ułężu przeniesiemy?Janusz - Śro 13 Kwi, 2011
roj napisał/a:
może się z tym do tematu o ułężu przeniesiemy?
raczej do tematu o oponach Jacek - Śro 13 Kwi, 2011
M napisał/a:
Nie wiem Jacku czy się ze mnie smiejesz ale ja bym wydzielil dyskusje z tematu o 1.3 rallye i nazwał ją "POLACTWO W INTERNECIE"
na perłowo raz!Jakarti - Śro 13 Kwi, 2011
roj napisał/a:
czyli jednak ktoś się serią pojawił
opona i cala reszta seria. jedynie troche obnizone.
co do jazdy na "codziennych" oponach - nie widze przeszkod. dopoki nie zaliczysz 3/4 wyjazdow na sezon to raczej nie powinno byc klopotu. zakladam , ze nie bedziesz nakurfiac od samego poczatku wiec i opony mniej dostaną po dupie.
w ulezu nie jezdzilem ale nawierzchnia jest betonowa/plyty wiec chyba niezbyt przyjazna dla gumy. radom rowniez nie jest mily dla opon, zjada je bez litosci. natomiast np lublin calkiem spoko. jak nie latasz bokami lub / i po 30 kolek na jeden raz a cisnienie jest okej to opona nie powinna odniesc wiekszych obrazen.