w ulezu nie jezdzilem ale nawierzchnia jest betonowa/plyty wiec chyba niezbyt przyjazna dla gumy.
No co ty Kubuś, tam jest piękny lotniczy asfalt, żadnego betonu.
Beton jest na lotnisku WMNP
Mogę zrobić foty moich t1r po ułężu,
troche je zjadło, głownie na brzegach bo szybkie zwroty są ale tragedii nie ma.Jakarti - Śro 13 Kwi, 2011 no to mi sie poyebalo. przepraszam za wprowadzenie w błąd PiTT - Śro 13 Kwi, 2011
roj napisał/a:
PiTT napisał/a:
trochę fotek z Lublina,
czy tam był chociaż jeden samochód seryjnie seryjny na tych kołach co przyjechał i wogóle? (i nie chodzi mi o tych co np. na r888 przyjeżdżają)
gratulacje wozideł!
:
no raczej
M - Śro 13 Kwi, 2011 Mogłeś PiTT nie sprzedawać golfa, to był fur PiTT - Śro 13 Kwi, 2011
M napisał/a:
Mogłeś PiTT nie sprzedawać golfa, to był fur
e tam, git pieniądz wziąłem za niego
podobno nowy właściciel też już go chce sprzedać Cartoon - Śro 13 Kwi, 2011 to pewnie przez cenę paliw M - Śro 13 Kwi, 2011 Znam takich co im te silniki palą 5litrów w mieściePiTT - Śro 13 Kwi, 2011
Cartoon napisał/a:
to pewnie przez cenę paliw
gdzie tam, gość ze Śląska, tam opalają węglemYarko - Śro 13 Kwi, 2011 roj jesteś z Ursusa ?kornat - Śro 13 Kwi, 2011
Yarko napisał/a:
roj jesteś z Ursusa ?
tablice WU to pewnie z ochotyroj - Śro 13 Kwi, 2011
Cytat:
roj jesteś z Ursusa ?
nie, z klijacza
zameldunek - ochota, zamieszkunek - wcześniej wilanów, teraz stegnyPiTT - Śro 13 Kwi, 2011
zameldunek - ochota, zamieszkunek - wcześniej wilanów, teraz stegny
mój ziom
od 6-tego roku życia mieszkałem na stegnach, teraz niestety wilanów roj - Śro 13 Kwi, 2011 hee ja teraz portofino, wcześniej królowej marysieńki.
Ciebie obstawiam teraz na sarmacką? kornat - Czw 14 Kwi, 2011 mieszkałem kiedyś na klimczaka koło sarmackiej, jaki ten świat mały PiTT - Czw 14 Kwi, 2011
roj napisał/a:
hee ja teraz portofino, wcześniej królowej marysieńki.
Ciebie obstawiam teraz na sarmacką?
taa, wszyscy mieszkają na sarmackiej
w na stegnach mieszkałem na neseberskiej i burgaskiej
a wcześniej ostrobramska