To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

anjas - Sob 24 Kwi, 2010

agrii jak hooy!!!
kamil - Sob 24 Kwi, 2010

Vlodarsky napisał/a:
czemu wszyscy się tak uwzięli na martina.h ? widzę różnice zdań ale nie kumam częstego braku kultury.

dołączam się.

Anonymous - Sob 24 Kwi, 2010

co sie stao ? o_O
iQ - Nie 25 Kwi, 2010

Wczoraj zadowolony ze juz mam finskie tablice na samochod stwierdzilem ze sa jakos niewymiarowe i ze dziury ktore mam w zderzaku i klapie nie pasuja. Przeciez nie bede wiercil nowych w samochodzie wiec wzialem wiertarke i wywiercilem nowe w tablicach. Do tego jakies sruby z nierdzewki zeby nie rdzewialy i jazda. Po chwili jednak dowiedzialem sie ze w tablicach wiercic nie mozna (maja juz jedna otwory ale za cholere nie pasowaly) do czego moze sie przyczepic policja a sruby musza byc z takimi bialymi kapselkami bo moze mi przez to nie przejsc przegladu :wall: :wall: :wall:
Myslalem ze padne ze smiechu, dla mnie to jakis absurd. Rozumiem ze tutaj sa prawi, itp ale to juz jakas paranoja... Jak dostane nowe tablice ktore zamowilem to zaloze te biale sruby ale nowych dziur w samochodzie wiercic nie bede. Pewnie znowu przyczepie tablice na rzepy, tak jak mialem w hiszpanii :rotfl:

bizon - Nie 25 Kwi, 2010

iQ... napisał/a:
Pewnie znowu przyczepie tablice na rzepy, tak jak mialem w hiszpanii :rotfl:

albo tasmex dwustronny, tasmex jest dobry na wszystko ;D

PiTT - Nie 25 Kwi, 2010

a gdzie można kupić takie śruby z białymi kapselkami bo sam takich szukałem :D
mam z przodu tablicę przykręconą na 2 nierdzewki i po zimie zardzewiały :)

iQ - Nie 25 Kwi, 2010

w PL nie wiem, w finlandii wiem ze w siecie sklepow Motonet maja takowe sruby ;D Ja bylem dzisiaj w bauhaus i kupilem 1 metr rzepy, jak przyjda nowe tablice to bedzie Adam Slodowy ;D
GeKo - Nie 25 Kwi, 2010

Na rzepy, O ja pieeerdziu :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Anonymous - Nie 25 Kwi, 2010

ja od soboty mam na trytytytki,tablicy z 10 minut szukałem,a swiatła przeciwmgielne znalezli kibice i doniesli :rotfl:
kubas - Pon 26 Kwi, 2010

Wśród wczorajszych życzeń urodzinowych jedne zasługują na szczególne wyróżnienie :rotfl:

Cytat:
Z okazji urodzin mam wiersz, taka tam poezja na bodziato.

Kubasie, Kubasie - pewnie marzysz o wielkim kutasie
niech życzenie się spełni i niech wielka pała galoty wypełni!

zgadujemy kto to mógł napisać ;D

Bart - Pon 26 Kwi, 2010

Mickiewicz?
mi - Pon 26 Kwi, 2010

szopen!
Jacek - Pon 26 Kwi, 2010

administracja
Jakarti - Pon 26 Kwi, 2010

czyli jacek czajka napisal zyczenia :D
Jacek - Pon 26 Kwi, 2010

a Kubson redagował ;D