kto z tego forum normalnie jeździ?? tu sami napaleńcy i village rejserzy Jakarti - Czw 16 Lip, 2009 na co dzien jezdzisz normalnie nawet jesli poniesie Cie ulanska fantazja.. to nie tor
to moje zdanie ale moze kolegi maja inne..Michał - Pią 17 Lip, 2009 ja zapinam non toper 2 paki , oczywiscie na lpgMłody Papież - Pią 17 Lip, 2009 Parady fajne... ale do hąd... po rozgrzaniu kleją bardzo fajnie, ale mają bardzo miekkie ścianki... i szybko się targają Januszek, nie widizałes moich Parad?
Exalto raczej fajne trwałe oponki... nie wiem jak do napinania
ja teraz jeżdze m.in. na BFG Profiler i w 205 spisuja się naprawde fajnie...
edit:
aha... no i napinam non stop!!CHRZANEK - Pią 17 Lip, 2009 W Norauto Parady 195/50R15 sa po 249pln !!!Janusz - Pią 17 Lip, 2009
Kaleka napisał/a:
Januszek, nie widizałes moich Parad?
oczywiście ze widziałem, ale widziałem tez Twoje r888 wiec nie wiem czy to wyznacznik
i teraz nie wiem czy Michasię czy parady...;p najbardziej to bym chciał r888... ale 800km w deszczu na tym nie zrobię,Marek23 - Pią 17 Lip, 2009 Jechałem astra na paradach w tychach i było mokro. Trzymała ok, czas zadowalający. Spoko opona.GeKo - Pią 17 Lip, 2009
Janusz napisał/a:
dobra, a nie zginę mając Parady na tyle, i Michały 2000 roku z przodu (kuźwa skąd on je wytrzasnął)
Geko jako ze jeździłeś na tym i na tym, to powiedz czy przewaga parady nad Michałami ex coś tam 2
Jeździlem ale na różnych felgach Parada w 15 i twardszy zawias. Mnie się ta opona pod względem trzymania na suchym oraz ceny bardzo podoba. Natomiast jak ze scieralnościa i mokrym to nie wiem.Anonymous - Pią 17 Lip, 2009
Janusz napisał/a:
najbardziej to bym chciał r888... ale 800km w deszczu na tym nie zrobię,
Na co dzień odpada R888.
Według mnie nie ma co kombinować, Goodyear eagle f1 jest w sam raz i nie trzeba się martwić o deszcz.Jacek - Pią 17 Lip, 2009 wiesz ziom zależy kto co lubi, ja np mam r888 na codzień, bo mi tak pasi i jużfydi - Pią 17 Lip, 2009 jacku ale Ty jesteś hardcorem k-mart - Pią 17 Lip, 2009
RSSSS napisał/a:
Na co dzień odpada R888.
Według mnie nie ma co kombinować, Goodyear eagle f1 jest w sam raz i nie trzeba się martwić o deszcz.
Moze w RS'ie gdzie caly czas jest trakcja i nie da sie zerwac przyczepnosci.Marek23 - Pią 17 Lip, 2009
k-mart napisał/a:
Moze w RS'ie gdzie caly czas jest trakcja i nie da sie zerwac przyczepnosci.
Jacek - Pią 17 Lip, 2009 fydi, sięgam po otwór w tyłku
k-mart, ade - Nie 19 Lip, 2009 dobra rejserzy, a co wrzucic na tyl do astry lepiej jakies bieznikowane pseudo sliki markgum/maxxsport czy lepiej jakas seryjna oponke? rainsport2, t1r...
oczywiscie chodzi tylko i wylacznie o performance na suchym:D po deszczu sie boje jezdzic:D:P