Ewentualnie czy duzo trzeba żeby zaadaptować takie ze zwykłego na VTSa ???
A potrzebujesz elementy blacharskei jak błotnik, drzwi, klapa czy potrzebujesz prostą ramę?
Jak ramę to najtaniej kupisz w citroen sport - za kilak tysi PLN jak sie nei myle za 8000PLN kupisz nową, sama podłoga, podłuznice z przodu, słupki i dach gołe bez nizcego,. Ale proste Misiek_lbn - Wto 24 Kwi, 2007 http://forum.rajdowiec.pl...php?p=2820#2820
niewiedziałem gdzie to wkleić, żeby warna nie dostać... fotki S16 i GSi nox - Wto 24 Kwi, 2007 dawaj je do najładniejszych... albo do swojego pimpa
PS.fajne fotki Misiek_lbn - Śro 25 Kwi, 2007 nie mam swojego pimpa... czekam cierpliwie na swoją kolej
i dzięki za komplementa robił je kolega Polla, ten sam co i jemu kiedyś jużCHRZANEK - Śro 25 Kwi, 2007
saxorulez napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Ewentualnie czy duzo trzeba żeby zaadaptować takie ze zwykłego na VTSa ???
A potrzebujesz elementy blacharskei jak błotnik, drzwi, klapa czy potrzebujesz prostą ramę?
Jak ramę to najtaniej kupisz w citroen sport - za kilak tysi PLN jak sie nei myle za 8000PLN kupisz nową, sama podłoga, podłuznice z przodu, słupki i dach gołe bez nizcego,. Ale proste
Tak tego własnie szukam
Nie nie to poza moim zaisięgiem, natomiast szukam bez klap drzwi itp.saxorulez - Śro 25 Kwi, 2007 to na szrocie bez problemu dostaniesz.. moze być nawet 1 faza.. wtedy tylko pas przedni podmieniaszDariano - Śro 25 Kwi, 2007
to na szrocie bez problemu dostaniesz.. moze być nawet 1 faza.. wtedy tylko pas przedni podmieniasz
No własnie o to mi biega tyle ze pytam jaki price za cos takiego.
I jak to jest z ta adaptacja zwyklej budki na VTSa ???
Wyrzynamy tylne nadkola, robimy dziurki na listwy, robimy stopkę pod kompa i co jeszcze ???Misiek_lbn - Pią 27 Kwi, 2007 http://film.interia.pl/wi...inie,901592,415
znowu... :570:
może chociaż jakiś hot hacz będzie w filmie... bo fabułą to to nie grzeszy...polll - Pią 27 Kwi, 2007 ogladalem taxi 4 wg mnie lipaMisiek_lbn - Pią 27 Kwi, 2007 tego włąśnie się spodziewałem...