ICE - In Car Entertainment - [GRY] Swiateczne strzelanko w CS
anjas - Pon 06 Gru, 2010 Anonymous - Wto 07 Gru, 2010 Chłopcy gramy dzi¶ ? 22?Janusz - ¦ro 08 Gru, 2010 moze dzisiaj??anjas - ¦ro 08 Gru, 2010 ja dzi¶ odpadamM - ¦ro 08 Gru, 2010 Ja tez odpadam, bylo bum czekam na drogowkeAnonymous - ¦ro 08 Gru, 2010 Ja jak wyci±gne skrzynie z Colta to tak , ale to może byc po 22anjas - ¦ro 08 Gru, 2010
M napisał/a:
Ja tez odpadam, bylo bum czekam na drogowke
co sie stalo sie???M - ¦ro 08 Gru, 2010 Pan przed skrzyzowaniem zmienil pas na moj a ja mu bok przejechalem bo juz nie dalo sie inaczej.zrobil to na ciaglej tuz przed pasamiJakarti - Czw 09 Gru, 2010
M napisał/a:
Pan przed skrzyzowaniem zmienil pas na moj a ja mu bok przejechalem bo juz nie dalo sie inaczej.zrobil to na ciaglej tuz przed pasami
i jak - zakonczone czy jeszcze czekacie? duze straty?M - Czw 09 Gru, 2010
Jakarti napisał/a:
M napisał/a:
Pan przed skrzyzowaniem zmienil pas na moj a ja mu bok przejechalem bo juz nie dalo sie inaczej.zrobil to na ciaglej tuz przed pasami
i jak - zakonczone czy jeszcze czekacie? duze straty?
Nie no czekałem wczoraj 3 godziny, potem zawdzoniłem jeszcze raz z pytaniem WTF i przyjechali po 10minutach.
Wina w 100% tego faceta, tak jak mówiłem mu od pocz±tku. Ale twardy był to dostał jeszcze mandat za wymuszenie pierwszeństwa. Można było to załatwić w ci±gu 15minut.
Straty - uderzony prawy błotnik, porsyowany zderzak, drzwi i lusterko pokiereszowane.Jakarti - Czw 09 Gru, 2010 o zesz.. szkoda bo to zawsze troche czasu zajmuje.. no nic - szczelajta, nie przeszkadzam Anonymous - Czw 09 Gru, 2010 To co dzi¶ ? Maciek jest szansa na serwer ?M - Czw 09 Gru, 2010 Ja serwer mogę postawić zawsze...Anonymous - Czw 09 Gru, 2010 Co jest nie chce nikt grać ?Anonymous - Pi± 10 Gru, 2010 a dzi¶ , a jutro ?