Marek23 - Nie 12 Cze, 2011 Każdy ma swoje zdanie,więc luz. Na razie Zawada musi znaleźc sposób jak dojeżdżać do mety, a potem może zacząć uczyć się skręcania.GeKo - Nie 12 Cze, 2011
qbus napisał/a:
Blat mistrz! Takie czasy na r888
Ooo kurde, mimo znajomości tras, takie czasy na ósemkach, Mega Szacuuun!!! Jeśli resztę rajdów tak samo pojedzie to przekocur, Piotrek praktyznie 1sek na km obrywał od niego.Koto - Pon 13 Cze, 2011 qbus - Pon 13 Cze, 2011 Ok 22 znalezli samochód, 3 metry pod wodą, wyświetlacz zmiany biegów ciągle działał.
Napisze więcej po południu.was79 - Pon 13 Cze, 2011
qbus napisał/a:
wyświetlacz zmiany biegów ciągle działał.
na Ślonsku znaleźli w rzece motor z wermachtu, jeszcze podobno światła świeciły106 - Pon 13 Cze, 2011
qbus napisał/a:
Ok 22 znalezli samochód, 3 metry pod wodą, wyświetlacz zmiany biegów ciągle działał.
a slicki wciaz byly dogrzane....
edit - hothatchowo zaprzyjaznione zalogi
Jacek - Pon 13 Cze, 2011 Niemy - Pon 13 Cze, 2011 "chodź tu ojciec debilu jeden" kosmita - Pon 13 Cze, 2011 Zamiast po drodze, po ogrodzeniach jeżdżo, rajdowce y.ebanewas79 - Pon 13 Cze, 2011 to co wkleił Jacek, to z jakiego adresu? bo: can't see shit captain. Czyżby chójki w robocie poblokowali portalemisiek86electro - Pon 13 Cze, 2011 To nie ludzie to wilki !Wrobel - Pon 13 Cze, 2011
qbus napisał/a:
Blat mistrz! Takie czasy na r888
ej hola pierwsza petle jechal na Maxsportach hehe
Mick wielkie dzieki za oklejenie ja bym oszalal chyba... prze fajny weekend
pezot strasznie ciezko zapoznanie przezyl jezdzi jakby mial z 40kuniufGreg - Pon 13 Cze, 2011
Niemy napisał/a:
"chodź tu ojciec debilu jeden"
babcia do domu idzie.Mick - Pon 13 Cze, 2011 Do zaprzyjaźnionych załóg powinniśmy dodać też tą załogę
Jak widać u Klaudii zawitała podobna naklejka na boku
Do grona znajomych też jechał mój kolega Bartecky z JJDembskim
Niestety na drodze stanął im dąb i nie ukończyli rajdu... Mick - Pon 13 Cze, 2011
Wrobel napisał/a:
Mick wielkie dzieki za oklejenie ja bym oszalal chyba... prze fajny weekend
Młody nie ma problemu to raczej ja dziękuję, że pomagałeś na serwisie u nas