To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Sciganie trochę inaczej :-)

zefir - Pią 13 Cze, 2014

dobra to przemysle sobie sprawe bo mi sie spodobało to urządzenie , jutro bede mial 310xt na testy podczas 25km przełaju :)
zefir - Czw 03 Lip, 2014

25km przelaju skonczylo sie z czasem 2:22:30 - 56/140 osob :)
swoja droga bieg przelajowy to jakies pieklo :D
mase podbiegow, teren masakra , moze po rownej/plaskiej drodze bylo max 10% biegu xD xD

5k regularnie biegam w 24min, takze jest spory progress bo zaczynalem w marcu w 29 min...

od 2 tygodni robie 16 tygodniowy plan maratonski pod 3:30/4h, i powoli jade z waga i bencem :)

dzis zapisalem się na maraton Poznan 2014 - 12.10.2014 chcialem biec warszawski ale termin wpada w wesele mojej Asi siostry i musze isc ;D ;D

aa i moja firma organizuje Lodz Business Run, jesli macie ochote wystartowac w sztafecie - ZAPRASZAM :faja:

Vlodarsky - Pon 07 Lip, 2014

Idziesz jak zły :) powodzenia Ci życzę Zefciu ! Uważam jednak, że do 3:30 nie wystarczy trening ale chociaż dwu letnie wybieganie. Obym się mylił :)

Mi Żona zaplanowała starty.
połówki:
- półmaraton CUD NAD WISŁĄ
- półmaraton TARCZYN
-4. Półmaraton Powiatu Warszawskiego Zachodniego im. Janusza Kusocińskiego

całe :
- 35 MARATON WARSZAWSKI
- VII Maraton Beskidy - Radziechowy

i tego ostatniego boję się najbardziej...

Anonymous - Pon 07 Lip, 2014

Ambitne plany macie,podziwiam bo nudne to bieganie strasznie,jeszcze jak sie napierdala interwały to ujdzie,ale w takim stałym tempie to nuda
zefir - Pon 07 Lip, 2014

Vlodarsky napisał/a:
Idziesz jak zły :) powodzenia Ci życzę Zefciu ! Uważam jednak, że do 3:30 nie wystarczy trening ale chociaż dwu letnie wybieganie. Obym się mylił :)

Mi Żona zaplanowała starty.
połówki:
- półmaraton CUD NAD WISŁĄ
- półmaraton TARCZYN
-4. Półmaraton Powiatu Warszawskiego Zachodniego im. Janusza Kusocińskiego

całe :
- 35 MARATON WARSZAWSKI
- VII Maraton Beskidy - Radziechowy

i tego ostatniego boję się najbardziej...

Tez licze ze pewnie skonczy sie na okolicach 4h :) mam nadzieje tylko ze bez przygod.

Ja po drodze mam 2x 10km

- Bieg Powstania Warszawskiego i Fabrykant w Łodzi

Przem_106 - Pon 07 Lip, 2014

Brawo Panowie, brawo. W przyszłym roku może ruszę w góry i może zaliczę debiut w maratonie po ulicy? Zefir - szacun, przełaj jest trudny, a czas niezły. Uważam, że zdążysz przygotować się do października na 3:30. Będę trzymał kciuki.
Marek - w jaki czasy celujesz? Nie chcesz skusić się w las?
Rabarbar - możesz mi napisać twój przykładowy interwał? Jakoś nie mogę uwierzyć, że jest to dla ciebie ciekawszy trening :)

Vlodarsky - Pon 07 Lip, 2014

Przemek gdybym nie miał półrocznej przerwy to może 3:1x:xx a tak chciałbym chociaż tyle co rok temu czyli 3:38

Ja stawiam 4:15 u Zefira.

Anonymous - Pon 07 Lip, 2014

Przem_106,
ja bardzo mało biegam,głównie gdy jestem w pracy na wyjezdzie,nie biegam według żadnych planów,po prostu żeby sie zmęczyc i np.robie sprinty po 70-100mx10,przerwa chodem tak zeby zlapac oddech i pociągnąc nastepny albo np 5 albo 6 x150-200 m,odległości na oko,czasy przerw na oko,nie korzystam z endomondo bo mi tel przeszkadza.Od kwietnia do połowy maja byłem w pracy we francji,postanowiłem biegać,pierwsze dni były cięzkie,jakoś sie musiał oragnizm przestawić ale pózniej robiłem sobie po 6-8km spokojnym tempem,bardzo mnie to nudziło,do tego przy takim tempie ciągle czuje ze cos mnie boli,a to kolana a to plecy,a jak napierdalam interwały to jestem zbyt zajety wypluwaniem płuc by sie tym przejmować.zeby nie było nieporozumień-ja nie biegam,nie znam sie na tym,nikogo nie krytykuje,to tylko moje odczucia.

Przem_106 - Wto 08 Lip, 2014

Ok rabarbar. Wszystko rozumiem :]
Przem_106 - Pon 14 Lip, 2014

Zgodnie z tytułem wątku:-)
W sobotę odbyła się kolejna runda PPMNO (Puchar Polski w Pieszych Maratonach na Orientację) tym razem biegaliśmy po Puszczy Noteckiej, a bazą rajdu był Sieraków. Jak do tej pory była to najmocniej obsadzona runda tego roku. Konkurencja była mega silna i praktycznie kilkunastu chętnych do zwycięstwa. Moja strategia była trochę wredna. Trzymam się czołówki tak długo jak się da podpatrując ich sposób nawigowania i tempo biegu. Bycie w 10-tce będzie sporym sukcesem.
Ciekawostką była przeprawa promowa przez Wartę na ok. 13km na której można było i dużo zyskać i sporo stracić. Prom zabierał max 10 osób, więc trzeba było się spieszyć żeby być w pierwszej turze:-) W drodze powrotnej na ostatni punkt najkorzystniej było przeprawić się przez Wartę wpław. Niestety nie zdecydowałem się na to (choć ścisła czołówka płynęła) Na dobiegnięciu do mostu dołożyłem jakiś 4-5 km. tracąc przez to ok 30min. Mimo to jestem zadowolony. Zrobiłem życiówkę 6:15 i zająłem 8 miejsce!

Dla zainteresowanych mapa trasy TP 50
https://www.facebook.com/...?type=1&theater

i niezły bajer, a więc symulacja biegu:
Krzysiek L (kolor czerwony) zwycięzca biegu - czas 5:05
Bartek G (kolor niebieski, to lider pucharu). Biegłem razem z nim do 7 punktu, potem on przepływał Wartę, a ja biegłem na PK9 mostem) - jego czas 5:40, mój 6:15.
Aha. PK 8 był odwołany. Nie należało go potwierdzać.

Zapraszam na wyścig. Polecam przełączyć na Real Time On. Start godź. 9.00
http://3drerun.worldofo.c...%5B4%5D=-157066

Vlodarsky - Wto 15 Lip, 2014

Miszcz wyścik !!!
bizon - Wto 15 Lip, 2014

mega szacun :)
Anonymous - Wto 15 Lip, 2014

+1
michool_vt - Śro 16 Lip, 2014

kurde, mega dobry wyścig :D
zefir - Śro 16 Lip, 2014

umierałbym :D