HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
no name - Śro 29 Lut, 2012
Gaydek napisał/a:
prowadzącym naszą imprezę będzie Z. Szwagierczak
No to się nasłuchacie opowieści kamil - Śro 29 Lut, 2012 nie znam człowieka zefir - Śro 29 Lut, 2012 Szwagierczak miszczunio, zwłaszcza na afterach kubas - Śro 29 Lut, 2012
Gaydek napisał/a:
Some say... że będzie
Cicho rasta - Śro 29 Lut, 2012
AleX_R53 napisał/a:
opony: 4000 pln
chyba Interstate
AleX_R53 napisał/a:
benzyna 500 pln
chyba za godzinę jazdy
M napisał/a:
Ja to widzę tak, wyprzedzam takiego XKR w zakręcie bo kierowca boi się iść o życie a potem zostaje zmasakrowany na prostej.
Jesteś w błędzie, jak będziesz szybszy w zakręcie i dzięki temu będziesz miał wiekszą prędkość na wyjściu i możesz na tym tyle zyskać, ze pomimo znacznie większej mocy przeciwnik nie będzie w stanie dość cię na prostej. Wiele razy przerabialiśmy to na WST, gdzie bananek w AMG, Vette czy jakimś M3 był lany przez takie Hondy jak twoja.
O Pumie i sobie nawet nie wspomnę
Marek23 napisał/a:
Bez jaj, takie rwd ma gume szeroką na maxa. Przecież to skręca i hamuje, raczej w zakręcie też będzie dawało radę.
Tia, a widziałem na własne oczy jak Mini 230 konne lało na Poznaniu GTR'a kilka sekund, a tam przecież same proste.
Gaydek napisał/a:
Dostałem potwierdzenie z AW, że instruktorem prowadzącym naszą imprezę będzie Z. Szwagierczak .
Ciezko to potraktowac jako dobrą wiadomość
kamil napisał/a:
nie znam człowieka
Ale on zna Poznań jakt nikt inny.Pirania - Śro 29 Lut, 2012
M napisał/a:
Pirania a jakie ty masz wyniki w upalaniu?
a Ty ? pochwal się!
po za tym co to ma do rzeczy do tego co napisałam? Nie oceniam jazdy kolegi tylko realne szanse przyjazdu i chętnie się pomylę, a wynik tego zobaczymy na laptimerze.
Nie zamierzam się tłumaczyć, ale coś sobie wyjaśnijmy
Jestem związana z motorsportem mniej lub bardziej aktywnie jakieś 18 lat, z czego ze stuntem i motocyklami z 10, zdarzyło mi się nawet przekładać silnik w GRXRze na podstawie manula; reszta to sędziowanie na kjsach, rallysprinty, do tego te 2 sezony z Rastą itp
Nie wiem jak to tam u Ciebie, może masz tylko taki obraz kobiet od smażenia kotletów, ale ze mnie "panienki na prawym" nie zrobisz
ja skonczyłamM - Śro 29 Lut, 2012 PieQt - Śro 29 Lut, 2012 ktoś tu pisał, że brakuje wyluzowanego podejścia - czy jakoś tak M - Śro 29 Lut, 2012 true trueGaydek - Śro 29 Lut, 2012
rasta napisał/a:
M napisał/a:
Ja to widzę tak, wyprzedzam takiego XKR w zakręcie bo kierowca boi się iść o życie a potem zostaje zmasakrowany na prostej.
Jesteś w błędzie, jak będziesz szybszy w zakręcie i dzięki temu będziesz miał wiekszą prędkość na wyjściu i możesz na tym tyle zyskać, ze pomimo znacznie większej mocy przeciwnik nie będzie w stanie dość cię na prostej. Wiele razy przerabialiśmy to na WST, gdzie bananek w AMG, Vette czy jakimś M3 był lany przez takie Hondy jak twoja.
O Pumie i sobie nawet nie wspomnę
Sie wie, Puma robi robotę
rasta napisał/a:
Gaydek napisał/a:
Dostałem potwierdzenie z AW, że instruktorem prowadzącym naszą imprezę będzie Z. Szwagierczak .
Ciezko to potraktowac jako dobrą wiadomość
kamil napisał/a:
nie znam człowieka
Ale on zna Poznań jakt nikt inny.
Noo, to rozumiem Pirania - Śro 29 Lut, 2012 Szwagierczak będzie znowu mówił jak wchodzi się w zakręt ?
Mistrzowskie są te jego szkolenia Anonymous - Śro 29 Lut, 2012
rasta napisał/a:
chyba Interstate
akurat FZ-201 225/40/18 do mnie ale jak to to samo to strasznie drogie te Twoje Intersraty rasta - Śro 29 Lut, 2012 No ale do Jaga potrzeba 20" czyli 275/35/20"
A w 18" ko kupujesz u mnie komplet za 1300 pln
Anonymous - Śro 29 Lut, 2012
rasta napisał/a:
No ale do Jaga potrzeba 20" czyli 275/35/20"
a co mnie jakiś Jag obchodzi... XJR'a miałem rok to po tym jakie miał spalanie Jagi mnie już nie interesują PiTT - Śro 29 Lut, 2012 jeszcze nie pojechaliśmy a już zaczęło się rozdzielanie medali