Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
GeKo - Śro 19 Wrz, 2012 A Colt CZT czy CZR nie pamiętam jak to sie nazywało 1,6 na turbince małe.bizon - Śro 19 Wrz, 2012
GeKo napisał/a:
A Colt CZT czy CZR nie pamiętam jak to sie nazywało 1,6 na turbince małe.
1.5
za pare K robisz 200hp. robi calkiem przeciag.Shymek - Śro 19 Wrz, 2012 Musi być N/A. Wszystko z turbinką i kompresorem leci do innej wyższej klasy
Czyli i Jaris (i tak mi się nie podoba) czy też CZT odpadają bo sa na dopingu
jest kto z okolic WrocLove kto by chciał go obadać?GeKo - Śro 19 Wrz, 2012 O co biega z tymi pojemnościami, co tam macie za klasę że musi być 1550 maks, czy to jakieś stawki ubezpieczeniowe czy jaki uj. Bo tak to słaby wybór masz.Shymek - Śro 19 Wrz, 2012 Do KJSów to mnie ta pojemność nie rusza ale młoda chce też startować tam gdzie ja jeżdżę czyli na 1/4. W tej klasie ma jakieś szansce przy niskim budżecie Anonymous - Śro 19 Wrz, 2012 W przyszłym tyg mógłbym na niego rzucic okiem,przypomnij miShymek - Śro 19 Wrz, 2012 ok - trzymam Cie za słowo i z góry dziękibizon - Śro 19 Wrz, 2012
GeKo napisał/a:
O co biega z tymi pojemnościami, co tam macie za klasę że musi być 1550 maks, czy to jakieś stawki ubezpieczeniowe czy jaki uj. Bo tak to słaby wybór masz.
pewnie chodzi o klase mini w dragu, czyli do 1549.
z tego tez powodu ja dlubalem swoja śp. honde.Marek23 - Czw 20 Wrz, 2012 Kurde, jest jeszcze jeden temat. Musze miec jakąś furę na zimę do upalania. Rajdówka ma szpere, krótką skrzynke,więc raczej bedzie stała z myślą o starcie lub testach.
Ale po śniegu bym pojeździl. Nie wiem jeszcze jak mi sie z kasą ułoży. Najlepiej kupiłnym clio ph2, wywalił abs, wrzucił korektor hamowania i latał. Na + to samo auto, części z rajdówki mogą iść do treningówki i w drugą strone. Pytanie za ile wytargam takie clio realnie?
Mógłbym wziąść ph1, ale już tajle nie te same, duzo taniej jednak, choć i tu pytanie, za ile do upalania ph1.
Jak budzet będzia mały, to sam nie wiem. 106/saxo to się zbliżam do ceny clio ph1 z tego co widzę...ogólnie 16v tylko jak coś z tych fur.
A jeśli bedę miał tylko 3-4 tysie plus na pakiet startowy i zimówki to co wtedy? cc/sc? Czy coś innego się nada w takim budzęcie?M - Czw 20 Wrz, 2012 Za 3-4k to tylko celica Marek23 - Czw 20 Wrz, 2012 DObra,dobra, czekam na odpowiedzi eksperckie Kenet - Czw 20 Wrz, 2012 Za 3-4 to już Astrę można kupić i nie żal będzie w rowie zostawić do roztopów:
http://otomoto.pl/opel-as...-C25858370.htmlMarek23 - Czw 20 Wrz, 2012 Kurde, pikna astrala, zapomniałem o tym sprzęcie. Pytanie ile pakiet startowy w czyms takim...Kenet - Czw 20 Wrz, 2012 Pakiet startowy?
Jeśli chodzi o ogarnięcie podstawowych elementów eksploatacyjnych to rozrząd kompletny na dobrych częściach 400, heble - w sensie klocki, tarcze linka ręcznego - 600 zł za wszystko nowe i będzie dawać radę, zawias - B6 + seria sprężyna - 1400 na gotowo. Wahacz kompletny 100 zł nowy, końcówki drążków 70 zł szt., sworzeń 70 zł, przegub 300. Skrzynia 150-200, szpera 1800
Jeśli silnik jest faktycznie silnik i buda OK to za 6 tys. można ogarnąć to auto na nowych częściach gotowe do upalania, z kubłem i pasami. Myślę, że za 3000 zł spokojnie można będzie ją kupić, a jeśli stan jest taki jak w ogłoszeniu to nie ma się co zastanawiać na upalanie w zimie pod kątem treningu w FWD...
...bo jak wiadomo, na zimę i tak najlepiej eczydzieści anjas - Czw 20 Wrz, 2012
Shymek napisał/a:
Czyli i Jaris (i tak mi się nie podoba) czy też CZT odpadają bo sa na dopingu
Jaris nie jest na dopingu (choć wiem, trudno w to uwierzyć...)
Silnik ma podobny do tego z Ignisa.