kamil - Pią 11 Wrz, 2015 a może Wrocławski Bombardier ? Mają nowe kontrakty. Mój brat tam pracuje.
Bede pod koniec mca we Wro to pogadam. O ule w ogóle interesuje Ciebie pozostanie w zawodzie i nie przeszkadza Ci robienie lokomotyw was79 - Pią 11 Wrz, 2015 Taki żarcik spawalniczy
Anonymous - Pią 11 Wrz, 2015 To wlasnie na Bombardiera jestesm za cienki,ale popytaj moze na jakies inne stanowiska niz spawacz potrzebują
Najchetniej to bym gdzies wyemigrował wpizdu do skandynawi ale tylko razem z żoną bo mialem dosc rozłąkikamil - Pią 11 Wrz, 2015 okslukp - Pią 11 Wrz, 2015 rabarbar wyslalem Ci pwSibu - Pią 11 Wrz, 2015 Gdyby ktoś potrzebował kogoś do obsługi skanera 3D i drukarki 3D, to dajcie znać. Też "szukam" pracy siema - Pią 11 Wrz, 2015 A macie kogoś na stanowisko prezesa firmy produkującej biomasę z odpadów drzewnych? Namawiam kumpla, by przestał się tym zajmować i zatrudnił kogoś na kontrakt.MoRToN - Wto 15 Wrz, 2015
rabarbar napisał/a:
MoRToN, Dzieki,wysle napewno.Znasz tam kogo?,chodzi o to by dowiedziec sie czy zatrudniają ludzi bezpośrednio czy przez tunelowe agencje pracy jak to ma często miejsce w tej branży.
Znak kilku włochów - kierowników ale oni raczej mało pomocni w rekrutacji będą.Cartoon - Wto 08 Gru, 2015 Nie słyszeliście o naborach na IT Project Managerów u Was w firmach ?
Przyszedł PIS, zamiata dziś prezesa PZU i jakoś nerwowo zrobiło się na paru poziomach niżej... a mi niedługo umowa na zastępstwo się kończy rasta - Wto 08 Gru, 2015 U mnie niestety nie ma wolnych wakatów NBL - Wto 22 Gru, 2015 a w Poznaniu może ktoś coś? powoli się rozglądam.... widać temat kwitnie ... was79 - Wto 22 Gru, 2015 Moja ślubna była na jakieś rozmowie, gość ogląda CV, w karierze miała jakąś tam firmę z tej samej branży, która upadła, nagle kolo się uśmiecha i stwierdza: dobrze, tak kończą złodzieje! GeKo - Wto 22 Gru, 2015 kamil - Wto 22 Gru, 2015 Kenet - Czw 18 Lut, 2016 Koleżanka szuka pracy. Do tej pory pracowała na recepcji dużego obiektu sportowo-rekraacyjnego, a obecnie w biurze gdzie przegląda papiery, sprawdza faktury, robi jakieś zestawienia itp, ale atmosfera tam jest słaba i szef stary podrywacz erotoman. Nie ma określonego kierunku poszukiwań, ale jakby to było coś ciekawego, nie przygnębiającego i nie koniecznie za średnią krajową to bardzo dobrze. Jest miła, ładna, zgrabna, sympatyczna. Polecam. Ktoś coś?