ta nowa cliówka na żywo wcale nie prezentuje się tak źle
zgadzam sie. na zywca jest lepiej 100x niz na tych fotach...B-Rey - Śro 13 Lut, 2013 To może być ciekawy konkurent dla M135i i RS3. Piszą, że ma mieć 4MATIC.
Leonowi zabrali już parę drzwi a u nas nawet 5D nie można skonfigurować.
A to będzie chyba mistrz roku. Pięknie wygląda ten włoski Lotus.
Jakarti - Śro 13 Lut, 2013 Merca widziałem niedawno na ulicy (zakladam, ze to zwykla wersja byla, a nie zadne turbo burbo wyscik) i bardzo mi sie spodobał. konkret. starzejem się..M - Śro 13 Lut, 2013 Ten merc jest ładny ale mam wrażenie że to ta sama buda co nowy ceed.Jakarti - Śro 13 Lut, 2013 nie skojarzylo mi sie tak gdy nań patrzyłem wiec nie masz racji!
ceeda widuje codziennie pod firma.. JEST roznica M - Śro 13 Lut, 2013 Przepraszammi - Śro 13 Lut, 2013
M napisał/a:
włoskie gówno
kosmita napisał/a:
nowa cliówka na żywo wcale nie prezentuje się tak źle, ale środek tragedia
pisałem już o tym kiedyś, mam dokładnie takie same odczucia. Dziś nawet przed jedną sie wpasowałem z premedytacją, a że ślisko było - do końca drugiego biegu nie mogłem na dziada spojrzeć przez wewnętrzne lusterko, pojawiał się tylko naprzemiennie w zewnętrznych
B-Rey napisał/a:
To może być ciekawy konkurent dla M135i i RS3. Piszą, że ma mieć 4MATIC.
no kuwa - z fwd by go nie zostawili przecież... W necie jakieś fotki układu napędowego krążyły, se wyszukacie w 5s
B-Rey napisał/a:
ta, jasne. Muszę wreszcie dotrzymać obietnicy i go wprowadzić, a nie tylko wozić od 16 lat po targach. Poza tym ma ich być mało, więc mogą niestety z ceną doebać. Pożyjemy-zobaczymy.Passenger - Śro 13 Lut, 2013 "W salonach Alfa 4C pojawi się jeszcze w tym roku. Powstanie 2 500 sztuk, z czego po tysiąc trafi na rynki europejski i amerykański oraz 500 sztuk dla reszty świata. Początkowo planowana cena ok 50 tys. euro prawdopodobnie urośnie do ok. 60 tys. euro."
Drogo...
Miałem nadzieję, że celują w GT-86 / BRZ... Jednak celują wyżej...Bart - Śro 13 Lut, 2013 Już nieco wiadomo - 2500 sztuk (2000 Europa i USA, 500 reszta świata), ~60k€.
Będzie jak z 8C - rozejdzie się w krótkim czasie, a w salonach dalej 2 modele - Mito 3d i Giulietta 5d, dramat.Bart - Śro 13 Lut, 2013 hehe, chyba mnie ktoś ubiek kosmita - Śro 13 Lut, 2013 4matic w A klasie to ta sama bajka co quatro w A3
A klasa ma strasznie dziwne proporcje, rzadko to widać na zdjęciach, ale ma bardzo długi przedni zwis i bardzo krótki tył, kiepsko to wygląd wg mnie
mi napisał/a:
ta, jasne. Muszę wreszcie dotrzymać obietnicy i go wprowadzić, a nie tylko wozić od 16 lat po targach. Poza tym ma ich być mało, więc mogą niestety z ceną doebać. Pożyjemy-zobaczymy.
Z tego co można było wyczytać w różnych info krążących po necie, to będzie niestety mało przystępne cenowo
Pewnie skończy się tak samo jak z alfą 8C, wszyscy będą się jarać przez pół roku, pokażą go w TG, a potem bardzo prędko zostanie zapomnianaarssss - Śro 13 Lut, 2013
mi napisał/a:
B-Rey napisał/a:
ta, jasne. Muszę wreszcie dotrzymać obietnicy i go wprowadzić, ...
mi to na co czekasz ? kosmita - Śro 13 Lut, 2013 kurdeble, bart mnie ubiek mi - Śro 13 Lut, 2013
arssss napisał/a:
mi to na co czekasz ?
wiem, wiem, ale dużo roboty mam i ciągle odkładam ten projekt...
(kurde - czy tylko ja walę często szybko pisząc "a" zamiast "e" i vice versa?)Młody Papież - Śro 13 Lut, 2013
mi napisał/a:
(kurde - czy tylko ja walę często szybko pisząc "a" zamiast "e" i vice versa?)
tak, ino tylko Ty
jestes jakiś dziwny!
M napisał/a:
Ten merc jest ładny ale mam wrażenie że to ta sama buda co nowy ceed.