Po ostatniej zmianie softu też potrafi mi tak zjadać baterię... Pomaga jedynie wyłączenie co jakiś czas telefonu, żeby "całkowicie" ubić wszystkie apki działające w tle
Teraz bedac w domu zauwazylem jedna rzecz, mimo ze wszystkie apilkacje sa pozamykane to ciagnie z wifi jak glupi. A lezy niedotykany.
Wylaczalem go tez przez reset ale widac ze nie pomaga. Co mozna jeszcze zrobic/sprawdzic?Chloru - Czw 21 Lis, 2013 Bad-i, w menu baterii sprawdzić który proces tak ją wpierdala?Cartoon - Czw 21 Lis, 2013 Jest coś takiego jak odświeżanie w tle - sprawdź, czy masz to włączone.Bad-i - Czw 21 Lis, 2013 Jak sprawdzic ta baterie?Chloru - Pią 22 Lis, 2013 Ustawienia -> Więcej -> Bateria.Bad-i - Pią 22 Lis, 2013
Chloru napisał/a:
Ustawienia -> Więcej -> Bateria.
Nie mam takiej opcji, po ustawieniachChloru - Pią 22 Lis, 2013
Tak to wygląda u mnie GS4 na 4.2.2.
Edyta: napisałeś 4S nie S4.... to nie pomogę, ale nie ma takiej potrzeby bo Apule nie sprawiają problemów Cartoon - Pią 22 Lis, 2013 dzik - Pią 22 Lis, 2013 michool_vt - Pią 22 Lis, 2013 Anonymous - Pią 22 Lis, 2013 Kenet - Pią 22 Lis, 2013 Może jakieś zwarcie jest? Jak wymieniłeś baterię i dalej ją żre to raczej inny problem, podjedź i zostaw tel. niech sprawdzą.Bad-i - Pią 22 Lis, 2013 Kenet to musi byc net, dzisiaj wylaczylem 3g i transmije danych i nie spadl mi nawet 1%.
Telefon pewnie bede musial zostawic, boje sie tego bo raz ze bez tego telefonu to jsk bez reki a dwa kiedys mi wszystko wyrzucili i nie odzyskalem nicCartoon - Pią 22 Lis, 2013 Wejdź kontrolnie w ustawienia-ogólne-> odświeżanie w tle i wyłącz to,
wyłącz też automatyczne aktualizacje
ustawienia-itunes -> pobieranie automatyczne->uaktualnienia
Ostatnio bardzo dużo grubych uaktualnień ściągało mi po 3g i zjadało natychmiast baterięanjas - Pią 22 Lis, 2013 albo iphone automatycznie wysyła do stanów dane z telefonu. Zdjęcia milfów, kontakty, maile...