bizon - Sob 23 Kwi, 2011 nie da rady, nie ma skarpetek anjas - Nie 24 Kwi, 2011
bajtazar napisał/a:
Mówisz o pierwszej która rozwaliła się pod moim kierownictwem czy o tej clio-wce ?
w takim razie pisałem o tej pierwszej... stała rozpiżdżona dosyć konkretnie kiedy odbierałem swoją czarną. A ponieważ szklany dach jest w tym samochodzie dosyć charakterystyczny (w życiu bym go nie wziął ) to skojarzenie było natychmiastowe.
Z tego co wiem dalsze losy tej pierszej były różne, łącznie z tym, że sprzedawała się jako bezwypadkowa michool_vt - Nie 24 Kwi, 2011 niezła kupa
witam
Jakarti - Pon 25 Kwi, 2011 bajtazar,
witaj
tez chcialem zrobic u siebie zielone kola z tym, ze takie jaskrawe (jeszcze wszystko mozliwe) faktycznie samochod rzuca sie w oczy nakurfiasz jakies salta tym? ulez 8 maja moze?Anonymous - Pon 25 Kwi, 2011 Mi się podoba , są gusta i guściki . Tak jak pisałem kolor zieleni jest przekłamany na zdjęciu jest trochę ciemniejszy. Ułęż opłacona więc będzie upalanie , mam nadzieję że uda się to wystroić do tego czasu .Janusz - Wto 26 Kwi, 2011
bajtazar napisał/a:
mam nadzieję że uda się to wystroić do tego czasu .
jeśli mogę coś doradzić, to z moich obserwacji wynika ze na TD hh.org koszulka polo z postawionym kołnierzykiem i ciemne okulary powinny wystarczyć. ewentualnie może być szara bluza z kapturem gdybyś potrzebował więcej szczegółów to zapraszam na PW mam kilka sprawdzonych zestawów do upalania Jacek - Wto 26 Kwi, 2011
bajtazar napisał/a:
Mi się podoba , są gusta i guściki . Tak jak pisałem kolor zieleni jest przekłamany na zdjęciu jest trochę ciemniejszy. Ułęż opłacona więc będzie upalanie , mam nadzieję że uda się to wystroić do tego czasu .
co Ty chcesz stroić? choinkę już maszdejot - Wto 26 Kwi, 2011 Witam na forum.Bart - Wto 26 Kwi, 2011 Witam na forum.Yarko - Wto 26 Kwi, 2011 Witam na forum.Anonymous - Wto 26 Kwi, 2011 witam forum .was79 - Wto 26 Kwi, 2011 Witam na forum.Cassis - Wto 26 Kwi, 2011 Witam na forum.Michał - Wto 26 Kwi, 2011 Jakarti - Wto 26 Kwi, 2011