To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

bizon - Sob 23 Kwi, 2011

nie da rady, nie ma skarpetek :]
anjas - Nie 24 Kwi, 2011

bajtazar napisał/a:
Mówisz o pierwszej która rozwaliła się pod moim kierownictwem czy o tej clio-wce ?

w takim razie pisałem o tej pierwszej... stała rozpiżdżona dosyć konkretnie kiedy odbierałem swoją czarną. A ponieważ szklany dach jest w tym samochodzie dosyć charakterystyczny (w życiu bym go nie wziął ;) ) to skojarzenie było natychmiastowe.

Z tego co wiem dalsze losy tej pierszej były różne, łącznie z tym, że sprzedawała się jako bezwypadkowa ;)

michool_vt - Nie 24 Kwi, 2011

niezła kupa

witam

:]

Jakarti - Pon 25 Kwi, 2011

bajtazar,

witaj :)
tez chcialem zrobic u siebie zielone kola z tym, ze takie jaskrawe ;) (jeszcze wszystko mozliwe) faktycznie samochod rzuca sie w oczy :) nakurfiasz jakies salta tym? ulez 8 maja moze?

Anonymous - Pon 25 Kwi, 2011

Mi się podoba , są gusta i guściki . Tak jak pisałem kolor zieleni jest przekłamany na zdjęciu jest trochę ciemniejszy. Ułęż opłacona więc będzie upalanie , mam nadzieję że uda się to wystroić do tego czasu .
Janusz - Wto 26 Kwi, 2011

bajtazar napisał/a:
mam nadzieję że uda się to wystroić do tego czasu .

jeśli mogę coś doradzić, to z moich obserwacji wynika ze na TD hh.org koszulka polo z postawionym kołnierzykiem i ciemne okulary powinny wystarczyć. ewentualnie może być szara bluza z kapturem ;D gdybyś potrzebował więcej szczegółów to zapraszam na PW mam kilka sprawdzonych zestawów do upalania :D

Jacek - Wto 26 Kwi, 2011

bajtazar napisał/a:
Mi się podoba , są gusta i guściki . Tak jak pisałem kolor zieleni jest przekłamany na zdjęciu jest trochę ciemniejszy. Ułęż opłacona więc będzie upalanie , mam nadzieję że uda się to wystroić do tego czasu .

co Ty chcesz stroić? choinkę już masz

dejot - Wto 26 Kwi, 2011

Witam na forum.
Bart - Wto 26 Kwi, 2011

Witam na forum.
Yarko - Wto 26 Kwi, 2011

Witam na forum.
Anonymous - Wto 26 Kwi, 2011

witam forum .
was79 - Wto 26 Kwi, 2011

Witam na forum.
Cassis - Wto 26 Kwi, 2011