misja od ojca Bartosza jestem dobrym człowiekiem po prostu k-mart - Śro 28 Kwi, 2010
jacek czajka napisał/a:
nO..dalej piz,dy kłócić się fajna lektura
ale fajny wyscigowy rajd, bardzo fajny nawet!!!!
brawa brawa!!!! Jakarti - Czw 29 Kwi, 2010
jacek czajka napisał/a:
Jacuniu,
o co kaman??
ze piszesz te bzdury celowo to rozumiem ale nie wiem po co? moze lepiej zrobmy cos w temacie zwierzątek z drewna, ktore produkujesz?saxorulez - Czw 29 Kwi, 2010
Jakarti napisał/a:
jacek czajka napisał/a:
Jacuniu,
o co kaman??
ze piszesz te bzdury celowo to rozumiem ale nie wiem po co? moze lepiej zrobmy cos w temacie zwierzątek z drewna, ktore produkujesz?
zdecydowanie lepiej to wychodzi niż bluzganie na forumPieQt - Czw 29 Kwi, 2010 Moze ktos lubi obrazac i byc obrazanym, ale czy jestescie tak samo odwazni w "realu"Vlodarsky - Czw 29 Kwi, 2010
PieQt napisał/a:
Moze ktos lubi obrazac i byc obrazanym, ale czy jestescie tak samo odwazni w "realu"
Ja nie pyskuje do ludzi których nie znam z reala, tesco, biedronki - mam taką zasadę i się jej trzymam.
Od dziś zaczynamy wielką akcję KULTURA. (koniec przewidywany przy pierwszym logowaniu k-marta)strick - Czw 29 Kwi, 2010
Vlodarsky napisał/a:
Od dziś zaczynamy wielką akcję KULTURA. (koniec przewidywany przy pierwszym logowaniu k-marta)
Misiek_lbn - Czw 29 Kwi, 2010
Vlodarsky napisał/a:
Ja nie pyskuje do ludzi których nie znam
to jeszcze nic, ja się do takich nawet nie odzywam martin.h - Czw 29 Kwi, 2010 PROŚBA DO WSZYSTKICH:
Panowie czy mogliście wklejając zdjęcia jakoś je poprzycinać?
Bo nie mam zamiaru czekać kilka minut aż załaduje mi się kilkumegowe zdjęcie w rozdzielczości kilka tysięcy na kilka tysięcy. Zmniejszyć zdjęcie to kilka sekund roboty, a skorzystamy na tym wrzyscy. Dziękuję.kubas - Czw 29 Kwi, 2010 k-mart przewodzi w wrzucaniu wielkich zdjęć martin.h - Czw 29 Kwi, 2010
kubas napisał/a:
k-mart przewodzi w wrzucaniu wielkich zdjęć
Nie tylko k-mart, ale ostatnio szczególnie w pimpach panuje tendencja do wrzucania dużych fotek o jakości 0,1Mpix.kubas - Czw 29 Kwi, 2010
nie ma co mudżin to mudżin... żalM - Czw 29 Kwi, 2010
martin.h napisał/a:
PROŚBA DO WSZYSTKICH:
Panowie czy mogliście wklejając zdjęcia jakoś je poprzycinać?
Bo nie mam zamiaru czekać kilka minut aż załaduje mi się kilkumegowe zdjęcie w rozdzielczości kilka tysięcy na kilka tysięcy. Zmniejszyć zdjęcie to kilka sekund roboty, a skorzystamy na tym wrzyscy. Dziękuję.
Martinie obawiam się ze twoja wygoda vs wygoda reszty nie ma szans.k-mart - Czw 29 Kwi, 2010 martin,
nie ma problemu.
od teraz wklejamy tylko malutkie fotki
Anonymous - Czw 29 Kwi, 2010 Troche z innej beczki... ktoś się wybiera na II runde SMT na tor w Tychcach?