Mick - Śro 24 Wrz, 2008 des do 40 tysi spokojnie znajdziesz.
są dość fajne dwa szare w tej cenie.
a jak nie to taki na felgach '18 też jest dosyć dobry tylko koleś mocno z ceny schodzi. teraz chyba 32 tysie cena jest. autko ze stanów było rozbite ale profi zrobione. w gdyni jest.DeeS - Śro 24 Wrz, 2008 link link ?
do tych dwoch szarychqbus - Czw 25 Wrz, 2008 Sprzedam 106 xsi 1.4
Seryjnie 96 KM, u mnie zmieniony wydech, kolektor wydechowy 4-2-1 i dedykowany dolot Racelanda, B6, kubeł bimarco z pasami schrott, naba omp z zamszowa kierownicą Oreca (350 mm 90 mm odsadzenie) do auta posiadam cale kompletne wnetrze, mozliwosc sprzedazy bez fotela i sportowej kierownicy (mam seryjne graty) org alu 14'' z xsi z oponami+drugi komplet stalowek z zimowkami
cena za calosc 4.5
bez fotela i kierownicy 4
sprzedaje bo chce sie przesiasc na cos mocniejszego, aktualnie do zrobienia w aucie: łozysko, przednie hamulce (po prostu zuzyly sie juz klocki i tarcze tez mozna by przy okazji wymienic) przekladania do regeneracji (100 zł regeneracja, 130 zł regenerowana przekladnia w IC)
w kwietniu robiłem kompletny remont skrzyni (przełożenie 14x60, vmax ok 185-190km/h nigdy nie sprawdzilem) przy okazji remontu skrzyni robiony był przeglad belki, była szczelna i nie miała luzów. obspawane nadwozie z tyłu.
auto bezawaryjne zawsze na mecie.
cena: 4500-4000
telefon: 515 268 644
imię i nazwisko: Jakub Wróbel
adres: Myślenice
województwo: małopolskie
e-mail: kubaw@myslenice.net.pl
Marcela i Barta sąsiad:
[S] Mitsubishi Lancer EVO6 20 września 2008
auto kooooopie po jajcach wyglada na super stan .... cena to 50k + opłaty i w mojej głowie wooojna szymlorek - Czw 25 Wrz, 2008 Marcel jeżeli tylko finanse nie są barierą to nawet się nie zastanawiaj- marzył CI się GTek a takie evo VI to jeszcze wiekszy rodzyn niż GT kubas - Czw 25 Wrz, 2008 marcel sprzedaj wszystko co masz zeby miec takie evo nawet nerke !!Bad-i - Czw 25 Wrz, 2008
Marcel 08 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
edit:
Marcela i Barta sąsiad:
[S] Mitsubishi Lancer EVO6 20 września 2008
auto kooooopie po jajcach wyglada na super stan .... cena to 50k + opłaty i w mojej głowie wooojna
powiem tyle, widziałem właściciela i słyszałem jego historię. Jeżeli nie moge z kompem dojsc do ładu to najpierw bym to auto naprawił a pozniej dokladnie sprawdził (dla przykladu w VTG)CHRZANEK - Czw 25 Wrz, 2008
Marcel 08 napisał/a:
auto kooooopie po jajcach
Tak ale w środku ma i kanapyi klatke z dupy...
Widac poprzedni właściciel nie mógł się zdecydować, a bardziej prawdopodobne (dla mnie wręcz pewne) jest to że auto służyło jak treningówka.FreeMan - Pią 26 Wrz, 2008 LSD do Hądy
Ładna eska Lecz ten egzeplaz mocno eksploatowany był kjs itp.kubas - Pią 26 Wrz, 2008 Witam,
Powoli przymierzam się do sprzedaży samochodu - nie ma jeszcze nigdzie ogłoszeń bo najpierw chcę dać info dla klubowiczów
Najważniejsze sprawy:
Peugeot 205 1.3 rallye 1992 rok (rarytas – ostatni rok produkcji 1.3 rallye)
oryginał, jedyna zmiana to sportowe filtry na gaźnikach,
mam go 5 lat, znam cała historię, pełna dokumentacja razem z książkami, instrukcjami itp.
nie był katowany, nie jeżdżony NIGDY w KJSach, rajdach itp., bezwypadkowy,
ogólnie technicznie i silnikowo jest super zachowany, trzeba zrobić trochę kosmetyki nadwozia i kilka drobnych spraw (nic bardzo kosztownego czy nietypowego)
Cena 7900zł, tel. 603327314 Paweł (nie odpowiadam na maile i posty – tylko tel.)
p.s. fotki nie są aktualne bo jeszcze nie zrobiłem nowych.
Pozdrawiam
Dariano ? Sharx ? Anybody ?TomsoN - Pią 26 Wrz, 2008 Jaaaaa albo robić killera 1.3 albo wsadzić 16v z vts'a i opór.Młody Papież - Pią 26 Wrz, 2008