powiedz ze Twoje 206 jest srebrne, masz z 19 lat i lubisz zgubić trakcje na 1 chcąc przyszpanowac przed dziewczynami
p.s ostatatnio miałem taka akcje ze srebrnym 206rcbizon - Śro 04 Maj, 2011
acik666 napisał/a:
Nie już strona sie robi
pare lat temu to samo mowilem o swojej mi - Czw 05 Maj, 2011 mortonrally - na zdjęciu widzę, że masz Tatę Indica. Jak się to spisuje, ile pali, ile kosztują przeglądy?Anonymous - Czw 05 Maj, 2011 heh kupiłem egzemplarz "dziadkowy" ponad pół roku stał w Polsce w garażu. Książka serwisowa, przeglądy longlife wszystko udokumentowane łącznie z wpisami w bazie ASO.
A jak się spisuje to Ci narazie nie powiem, bo dopiero kupiłem egzemplarz "pod rajdówke", jak narazie spalanie 10-12l po mieście.qbus - Czw 05 Maj, 2011 siema Morton... AMK Tarnów podbija hh.org
fajne to 106 masz... prawie takie jak młodego Anonymous - Czw 05 Maj, 2011 haa... każdy się już wyprał CC, SC to trzeba klase wyżej wskoczyć pzdrmi - Pią 06 Maj, 2011
mortonrally napisał/a:
dopiero kupiłem egzemplarz "pod rajdówke"
oooo - Tata Indica w sporcie, pyszny pomysł! Ja na razie tuninguję moją sienę, ale pomysł z Tatą bardzo mi się podoba!Anonymous - Pią 06 Maj, 2011 dzień dobry dzień
przeglądam to forum od dawna , ale jakoś nie było okazji się przywitać
znalazłem się tu z clubu106.pl , pozdrawiamJanusz - Pią 06 Maj, 2011 cześć, zamierzasz coś zrobić z ta maska i lampami ??Cassis - Pią 06 Maj, 2011 Pewnie w lampach przewozi niedozwolone substancje.. w końcu diler01. Anonymous - Pią 06 Maj, 2011 Siema Diler widać ze u ciebie z jeden cztery jest moc jest pałer dabel blasta jeeee !Barejka - Pią 06 Maj, 2011 Czesio, smiej sie draniu Anonymous - Pią 06 Maj, 2011 heh , mniej więcej takich komentarzy oczekiwałem od chłopców z hh.org
mocy nie ma , ale może kiedyś pojawi się coś bardziej męskiego was79 - Pią 06 Maj, 2011 Hej,
chyba lampy Ci sie zepsuły albo spaliły, bo coś ciemne.