Niemy - Pią 06 Maj, 2011 diler01, co masz i w jakiej cenie?Gaydek - Pią 06 Maj, 2011
diler01 napisał/a:
chłopców z hh.org
qbus - Pią 06 Maj, 2011
Niemy napisał/a:
diler01, co masz i w jakiej cenie?
on jakiś tam miejscowy bardziej dla was... robimy spota?
zaprosimy Rabarbara Anonymous - Pią 06 Maj, 2011
qbus napisał/a:
on jakiś tam miejscowy bardziej dla was...robimy spota?
jak powiecie , że diler bedzie na spocie to duża frekwencja gwarantowana
swoją drogą , pora chyba na jakiegoś doroślejszego nicka Kryha - Pią 06 Maj, 2011
Niemy napisał/a:
diler01, co masz i w jakiej cenie?
Zadali Ci pytanie, nie wykręcaj się qbica - Pią 06 Maj, 2011 czesc diler01, kiedy znowu jakis wypad na karty? Rasputin - Pią 06 Maj, 2011
diler01 napisał/a:
od chłopców z hh.org
Chłopcy, to u szewca drewniane gwoździę prostują!!anjas - Sob 07 Maj, 2011 a mi się miło zrobiło jak przeczytałem tych "chłopców"
Prawie tak samo miło jak ostatnio pewna babcia co pamiętała 2 wojny (sama to przyznała) nawrzucała mi, że dzisia właśniej jest taka beznadziejna młodzież jak ja... Z jednej strony się wkur.wiłem, ale tą młodzieżą to mnie połechtała, więc w sumie podziękowałem jej za komplement Anonymous - Sob 07 Maj, 2011 definicja słowa "chłopiec z hh.org" ; młody (ciałem lub duchem) , miły , kulturalny , elokwentny , ambitny , zajebisty człowiek kochający motoryzację
myślę , że choć trochę odkupiłem swoje winy
qbica napisał/a:
kiedy znowu jakis wypad na karty?
no właśnie ostatnio nie proponowałem żadnego wyjazdu bo krucho u mnie z kasą , sam wiesz ... benzyna bo 5.20
ale może uda się coś do miesiąca czasu zorganizować , może nawet dołączy do nas jakiś chło... kolega z hh.org Cassis - Sob 07 Maj, 2011
Cytat:
definicja słowa "chłopiec z hh.org" ; młody (ciałem lub duchem) , miły , kulturalny , elokwentny , ambitny , zajebisty człowiek kochający motoryzację
Wyczuwam podstęp iQ - Sob 07 Maj, 2011
Cassis napisał/a:
Cytat:
definicja słowa "chłopiec z hh.org" ; młody (ciałem lub duchem) , miły , kulturalny , elokwentny , ambitny , zajebisty człowiek kochający motoryzację
Wyczuwam podstęp
Ja wyczuwam palec bizon - Sob 07 Maj, 2011 diler, ty chyba chcesz tu kogos poderwac iQ - Sob 07 Maj, 2011 diler01, ostatnio taki mily chlopiec organizowal wycieczke rowerowa, moze skorzystasz?Cassis - Sob 07 Maj, 2011 Michał - Sob 07 Maj, 2011
Czesio napisał/a:
Siema Diler widać ze u ciebie z jeden cztery jest moc jest pałer dabel blasta jeeee !
czesiek karwa , pan życia i smierci ... TOLEDO POWER