Siema Diler widać ze u ciebie z jeden cztery jest moc jest pałer dabel blasta jeeee !
czesiek karwa , pan życia i smierci ... TOLEDO POWER
Haj Fajf Misiek Cassis - Sob 07 Maj, 2011 Anonymous - Sob 07 Maj, 2011
mi napisał/a:
mortonrally napisał/a:
dopiero kupiłem egzemplarz "pod rajdówke"
oooo - Tata Indica w sporcie, pyszny pomysł! Ja na razie tuninguję moją sienę, ale pomysł z Tatą bardzo mi się podoba!
przedewszystkim ładna bryła i nie używany w sporcie puki co haha
mi - Sob 07 Maj, 2011 eeeej, to peżot jest! Sorry, nie do końca ogarniam jeszcze. Zawsze mi się podobały te dwieściepiątki! Anonymous - Nie 08 Maj, 2011 kolej na mnie, mam nadzieje ze zabawie tutaj dluzej!
adresu forum dopatrzylem sie na jednej ze sto-szostek, wlepy robia swoje. Anonymous - Pią 13 Maj, 2011 Witam wszystkich, w tym poznanych na torze Wyrazów.
To ja byłem tą żółtą padaką spod znaku Fiata.was79 - Pią 13 Maj, 2011 Cześć Jacek - Pią 13 Maj, 2011 kurde ziom kto ci ten nick wymyślił...bardziej pojebanego nie widziałem..
eloJanusz - Pią 13 Maj, 2011 nareszcie wyszedłeś z ukrycia, do tego jesteś spragniony upalania
to prawda ze twoje HGT ma szpere??Ryba - Pią 13 Maj, 2011 czelo czelo,
karwa łosio dopiero za piątym razem przeczytałem poprawnie Twój nik
O_________o
E: Janusz, daruj sobie wypytywanie te techniczne nowinki qbus - Pią 13 Maj, 2011 Ten Łosiośmak... to coś jak kotojeleń?
Anonymous - Pią 13 Maj, 2011 przegladam dluzszy czas i siedze zaplakany czytajac wypowiedzi co poniektorych.
wreszcie trafilem gdzie chcialem, zgodnie z oczekiwaniami. misiek86electro - Pią 13 Maj, 2011 patrzac na Twoje statystyki to zbyt długo nie przegladasz Anonymous - Pią 13 Maj, 2011 Witam
Na stronę trafiłem przeglądając jutuba i widziałem klipy jak się bawicie
Więc zaryzykowałem rejestracje misiek86electro - Pią 13 Maj, 2011 a umiesz grać w węża na jutube??