Ryba - Nie 02 Maj, 2010 ; DDDDDDDDDDDDRyba - Nie 02 Maj, 2010 pytam poważnieiQ - Nie 02 Maj, 2010 to jakas zagadka? Gdzie jest Czesio?Anonymous - Nie 02 Maj, 2010 To kuzynka , i jest to chyba juz 2 pokolenie jezeli dobrze liczę , ale pewien nie jestem jak to Czesio M - Nie 02 Maj, 2010 <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/N2cCYrqq6fU&hl=pl_PL&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/N2cCYrqq6fU&hl=pl_PL&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>Anonymous - Nie 02 Maj, 2010
Ryba napisał/a:
Mam szybkie pytanie,
kim jest dla mnie kobieta która jest wnuczką brata mojego dziadka.
Czy można uprawiać z nią seks ?
Czy coś nie jest tu zgodne pod względem prawnym (yebać kwestie mentalne)
Jest oczywiście pełnoletnia.
O kur.wa post roku
Zabrakło jeszcze "proszę o szybką odpowiedź bo już zakłądam gumę" Ryba - Nie 02 Maj, 2010 Już wszstko wiem
jakby to rozrysować tak:
Dziadek ---> brat dziadka
--- | ----------------|
---\/--------------- \/
Tata--------------- syn brata dziadka (kuzyn taty)
----|----------------|
---\/----------------\/
Ja -----------------Wnuczka brata dziadka (dość bliska kuzynka)
Innymi słowy gdybym był swoim starym to mój syn ruchałby córke mojego kuzyna
dobra, czas skonczyc na dzisiaj z alkoAnonymous - Nie 02 Maj, 2010 iQ - Nie 02 Maj, 2010 Ryba, daj znac jak sie skonczy ta historia
a gdybys nie byl swoim starym tylko soba to bzykalbys wlasna kuzynke Anonymous - Nie 02 Maj, 2010 jaaaaaaaaaaaaa
dobra ziom, dajesz foty tej laski: my ocenimy czy możesz czy nie kamil - Nie 02 Maj, 2010
AndreXSi napisał/a:
Ryba napisał/a:
Mam szybkie pytanie,
O kur.wa post roku
Zabrakło jeszcze "proszę o szybką odpowiedź bo już zakłądam gumę"
hahahah Ryba, ona jest po prostu twoją kuzynką, daleką - możesz bzyknąć byle dziadek się nie dowiedział
aaa no i podeślij fotyJakarti - Nie 02 Maj, 2010
AndreXSi napisał/a:
Mam szybkie pytanie,
byle sie nie wypaplała a tak to bez zahamowan Loko - Nie 02 Maj, 2010 Eee to taka rodzina jak piąta woda po kisielu, dajesz bez przeszkód, pas jest czysty, masz zgodę na lądowanie kamil - Nie 02 Maj, 2010 oby tylko lotnisko nie było zamglone Anonymous - Nie 02 Maj, 2010 Jaka, to nie ja pytałem