niestety jeszcze nie teraz... musze wyprostowac pare spraw finansowych do konca roku i wtedy zaczne dopiero myslec o aucie... no i offkors sprzedac xsilukp - Pon 29 Wrz, 2008 tego jeszcze nie było:
a moim zdaniem to jest clio ktore bylo rok temu kupione u nas i po tygodniu rozwalone.
Wszystko sie zgadza . Tamten tez mial dach otwierany, i klime reczna bo przez niedopatrzenie moja kierowniczka nie zamowila jednego pakietu.
jestem na 99% pewien ze to jest to clio....
Nie bylo pol samochodu.anjas - Pon 29 Wrz, 2008
FreeMan napisał/a:
Wszystko sie zgadza . Tamten tez mial dach otwierany, i klime reczna bo przez niedopatrzenie moja kierowniczka nie zamowila jednego pakietu.
jestem na 99% pewien ze to jest to clio....
Nie bylo pol samochodu.
A czy ten to nie jest F1Team?
Bo tamten to chyba był zwykły sport.FreeMan - Pon 29 Wrz, 2008 ten ma tylko naklejki i felgi z f1team - ktos sobie dodal, bo np fotele sie nie zgadzaja , a poza tym f1 team ma czerwone zasicki brembo.anjas - Pon 29 Wrz, 2008
FreeMan napisał/a:
ten ma tylko naklejki i felgi z f1team - ktos sobie dodal, bo np fotele sie nie zgadzaja , a poza tym f1 team ma czerwone zasicki brembo.
zwróciłem uwagę tylko na naklejki...
Jeśli to jest ten dzwoniony to nieciekawa oferta... widziałem go na własne oczy po dzwonie. Nie wyglądał dobrze.saxorulez - Pon 29 Wrz, 2008
anjas napisał/a:
Jeśli to jest ten dzwoniony to nieciekawa oferta... widziałem go na własne oczy po dzwonie. Nie wyglądał dobrze.
Też widziałęm tego niebieskiego, nie żle był rozwalony, ale potem wstawili mu dach, nowy przód i lakierowali na czarno..
Poszedł ponoć do jakiegoś typa z Brwinowa..Michał - Pon 29 Wrz, 2008 strick - Pon 29 Wrz, 2008 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C6334211
Jest nawet pozniej 50k, to Ty na to Krzysiu?