kurdę.. no to Ty mozesz tym bardziej.
ps. cos zle zacytowałem Anonymous - Nie 02 Maj, 2010
Jakarti napisał/a:
no to Ty mozesz tym bardziej
Dziękuję
W takim razie Ryba - poka foty anjas - Pon 03 Maj, 2010
Kiedyś znane było ludowe przysłowie "Co to za rodzina jak brat siostre nie wydyma"
Podobno w przysłowiach mądrość narodu.
Rozwaliło mnie to pytanie. Ryba mistrz.Ryba - Pon 03 Maj, 2010 haha o kerwa, co ja tutaj nawypisywałem wczoraj
pamiętałem, że coś pisałem ale nie pamiętałem co.
No był taki motyw, i tak na prawde to pytanie było już "po" fakcie.
Spędziłem dość upojną noc (z soboty na niedziele) w takim razie z moją DALEKĄ KUZYNKĄ, i powiem że faja mnie dzisiaj tak piecze że ojaplerdole.exe.
Nie dam zdjęc bo ona ceni sobie bardzo prywatność (tym bardziej że to taka kobieta typu ę-ą, wiecie co jest - bluzeczki polo, perfumy coco chanel etc), no i z tego co z nią gadałem ona ma większego kaca moralnego niż ja
Dlatego wszyscy trzymajcie dupy na kutkę in real life nie wiadomo kto kogo zna Anonymous - Pon 03 Maj, 2010 Ryba, jesteś moim mistrzem Anonymous - Pon 03 Maj, 2010 kto kuzynki nie wyjebie ten nie bedzie w 7 niebie KonradMK - Pon 03 Maj, 2010
Ryba napisał/a:
haha o kerwa, co ja tutaj nawypisywałem wczoraj
Spędziłem dość upojną noc (z soboty na niedziele) w takim razie z moją DALEKĄ KUZYNKĄ, i powiem że faja mnie dzisiaj tak piecze że ojaplerdole.exe.
Nie dam zdjęc bo ona ceni sobie bardzo prywatność (tym bardziej że to taka kobieta typu ę-ą, wiecie co jest - bluzeczki polo, perfumy coco chanel etc), no i z tego co z nią gadałem ona ma większego kaca moralnego niż ja
Dlatego wszyscy trzymajcie dupy na kutkę in real life nie wiadomo kto kogo zna
Wychowałem się na Ochocie. Do jakiej szkoły chodziłeś? Ryba - Pon 03 Maj, 2010
KonradMK napisał/a:
Ryba napisał/a:
haha o kerwa, co ja tutaj nawypisywałem wczoraj
Dlatego wszyscy trzymajcie dupy na kutkę in real life nie wiadomo kto kogo zna
Wychowałem się na Ochocie. Do jakiej szkoły chodziłeś?
Ema, ja chodziłem do szkoły w Krakowie,
I teraz ciągle mieszkam w Krakowie.
Ale Ochota is still on my mind...
Dobra wystarczy tego
Zamykam.iQ - Pon 03 Maj, 2010 Nie ma zamykam Nikt nigdy nie zapomni twojej kuzynki i historii z nia zwiazanych Anonymous - Pon 03 Maj, 2010 Nie kumam takich akcji http://www.smog.pl/wideo/...lkuszu_hardkor/GeKo - Pon 03 Maj, 2010 gość z espace przy 1:45 ogarnięty pięknie nawrócił Bonczek - Pon 03 Maj, 2010 http://www.maxior.pl/film..._z_klockow_LEGO